Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ццц ќе си пукам у колено Корнет ја имав да победи 2-0.... 3 меч топки пропушти и еве го изгуби сетот...а бе иди лечи се... :@ :@ :@[DOUBLEPOST=1413288036][/DOUBLEPOST]Добро зошто играм жени ни јас не знам..ти ебам неспособните кога мислиш че те бутнат се дешаваат чуда..сет топка имаше Храдецка и двојна грешка направи..ајде не се жалам фатив...ама памет за друг пат... :D

Последно уредено:
ццц ќе си пукам у колено Корнет ја имав да победи 2-0.... 3 меч топки пропушти и еве го изгуби сетот...а бе иди лечи се... :mad: :mad: :mad:[DOUBLEPOST=1413288036][/DOUBLEPOST]Добро зошто играм жени ни јас не знам..ти ебам неспособните кога мислиш че те бутнат се дешаваат чуда..сет топка имаше Храдецка и двојна грешка направи..ајде не се жалам фатив...ама памет за друг пат... :D
ок

Жити се баш ме интересира колку сакаше да стави ?
Инаку нема шанси Кожув да изгуби дома.
Па нема шанса да изгуби дома поради тоа што игра на гости :ROFLMAO:

Па нема шанса да изгуби дома поради тоа што игра на гости :ROFLMAO:
Грешка си нешто, другар шо учи со мене дома кога играат Кожув нема испуштено натпревар да не го гледа,
прегеска прашуваше кој ќе одел утре да ја гледа.
Едит.
Во среда започнува и Балканската лига! Со почеток од 19:00 часот, ќе ја пречекаме екипата на Морнар од Црна Гора!

Едни за фудбал едни за баскет зборат, али како и да е искача "дојавата", Напредок 0 - 2 Гевгелија пред полувреме

Гибралтар-Грузија 4+ 1.95?
Бакшиш од Копачка?
Ако даде Гибралтар гол, иначе не гледам начин на кој би Грузија дала на било која репрезентација 4 гола.

И ја мислам тешко, не ја гледајте претходната 7-0 таму Левандоски се изнададе голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom