Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Романија ми е и мене кец,ама страв ми е да ја одиграм бидејќи двете земји смртно се мразат и да не се повампират денеска Унгарците и да извадав највеќе бод,пошо претходно изгубија од Северна Ирска,па сега да пробаат да се извадат.
Шкотска е сигурен кец според мене,нема што да бара Грузија вечерва.
Полска ме влече накај ГГ3+ и Алкоркон 1,бидејќи Осасуна има играчи со репрезентативни обврски и двајца повредени играчи,па ќе земаат од младинските категории за оваа утакмица
Да го ебам у гз судијава на ГИрона Албасете ...
Да ја имаше оваа шанса за гол во 95 минута во премиер лигата играјќи за Челзи сигурно ќе дадеше гол,али сега играше за Србија па немаше потреба да се напрега физички за да даде еден гол истото важи и за Коларов.Данко Лазович кој се одкажа јавно од репрезентацијата кога беше во најдобра форма сега го викаат повторно да игра и овој се враќа а тоа што сега неможе да даде гол на било која појака екипа и што паѓа при секој втор дуел нема везе,според мене нема поглупа репрезентација од Србија имаат толку добри играчи а неможат две добри акции да направат цел меч. Денес ме заебаа само они на едно ливче за 4000 денари.БРАНИСЛАВ ИВАНОВИЧ У УСТА ДА ТИ СВРШИ ЦЕЛ ШАБАЦ У УСТА ДА ТЕ ЕБЕ ПОЛА ЕРМЕНИЈА МКХТАРИЈАН ДА ТИ СВРШИ НА ТРЕПКИ МАМЕТО ДА ТИ ГО ЕБАМ
ИЗИ маниПетржулек +
Ли +
Карачич 2.5+ или Душебаев 3.5+?Ако гледаме од предходниве 2 утакмици треба да е Душебаев али па лани Карачич ги избуши германскине тимови и само за тоа ме влече поише он.