Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лелееј ама паѓа за Плинарско Друштво со Металург :D
Вујо им е наострен, изглеа ќе ги прегорат. :D

Брат во Холандија 2 тешко сите во едно коло да излегле ГГ3+, а камоли во Италија.
Абе и мене не ми се верува ама такви муабети слушнав затоа. А не можам да проверам никако не излегуваат такви работи, ама искрено не сум ни запнал салам да побарам онака малку прогуглав и ништо

Брат во Холандија 2 тешко сите во едно коло да излегле ГГ3+, а камоли во Италија.
@Топче прошлата сезона мислам дека ги прегоре едно коло италијаните, со 100че им фати 16 000 ако не се лажам. Цела Италија гг3+ што играат во недела во 15:00 часот. :D

@Топче прошлата сезона мислам дека ги прегоре едно коло италијаните, со 100че им фати 16 000 ако не се лажам. Цела Италија гг3+ што играат во недела во 15:00 часот. :D

Еххх а тоа цела франција 2 или 3 кај што ја имав гг3+ за ~160 000 што ме сјеба една?

@vidooq може го памти тикетот у поплаки :)

Нема везе лигите, играјте ги од време на време гг3+ цели лиги за 100че може да влезе.

Ја од време на време ги пуштам германците 2ра лига трите што се во петок или недела гг1 за 100че.
Еднаш влегоа. Ќе влезат уште еднаш сигурно.

Баталете вие тикети со гг цела лига, дајте за денес 2 утакмици од 2.5-3 коеф да прават да истурам некој денар оти го ебав ежот немам изиграно 3дена спортска, вчера на 50 денари колку да се дешава нешто погодив една од 4 :)
За денес јас ги мислев Романија 1, Шкотска 1 двете заедно прават 3,2 коеф

Романија ми е и мене кец,ама страв ми е да ја одиграм бидејќи двете земји смртно се мразат и да не се повампират денеска Унгарците и да извадав највеќе бод,пошо претходно изгубија од Северна Ирска,па сега да пробаат да се извадат.

Шкотска е сигурен кец според мене,нема што да бара Грузија вечерва.

Полска ме влече накај ГГ3+ и Алкоркон 1,бидејќи Осасуна има играчи со репрезентативни обврски и двајца повредени играчи,па ќе земаат од младинските категории за оваа утакмица

Scotland vs Georgia 1

Full Scotland squad
Goalkeepers: Craig Gordon (Celtic), David Marshall (Cardiff City)
Defenders: Christophe Berra (Ipswich Town), Craig Forsyth (Derby County), Gordon Greer (Brighton and Hove Albion), Grant Hanley (Blackburn Rovers). Alan Hutton (Aston Villa), Russell Martin (Norwich City), Mark Reynolds (Aberdeen), Andrew Robertson (Hull City), Steven Whittaker (Norwich City)
Midfielders: Ikechi Anya (Watford), Barry Bannan (Crystal Palace), Scott Brown (Celtic), Craig Bryson (Derby County), Chris Burke (Nottingham Forest), Graham Dorrans (West Bromwich Albion), Darren Fletcher (Manchester United), Ryan Gauld (Sporting Lisbon), Shaun Maloney (Wigan Athletic), James McArthur (Crystal Palace), James Morrison (West Bromwich Albion)
Forwards: Steven Fletcher (Sunderland), Steven May (Sheffield Wednesday), Chris Martin (Derby County), Steven Naismith (Everton)

Србија 2

Денес Mahut треба да е 1, солидна квота му дале, 1.25. Coucaud е млад тенисер, мислам 96 годиште беше, а вчера играше 2 часа и 50 минути против умоболниот Хасе и спаси пет меч топки. :D

Mahut е стандард феноменален на Челенџерите во сала, многу поискусен од Coucaud и очекувам да го победи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom