- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Канада-160,5- одбојка мажи
Чешка-1 одбојка мажи у20
Возниацки- 1хен -4,5
Вилиамс- 2хен -5,5
За 100-ка
Чешка-1 одбојка мажи у20
Возниацки- 1хен -4,5
Вилиамс- 2хен -5,5
За 100-ка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1.5 имаше за 2ка, околу 1.65 или повеќе секако за 2&т2 сеуште сум на работа и не стигнав да си ги уплатам ниту JAKARTA nitu мудата 0-2 е 30таОд толку екипи у цел билтен ти за Harimau Muda B си се фатил..
Ризични ми се и двете мене.
Некако двете на плус мене ми изгледаат шо знам..
100 % може да се врзат во bet city?od mene eden double
Federer ne osvojuva USO @ 1.40
USA - Spain finale kosarka @ 1.50
Ауууууу малце патриотски ама ова мене ми изгледа како ептен добра квота, особено што Шпанците сигурно ќе играат поолабавено и со подмладен тим
![]()
Случајно ги гледав квотите и ми падна во око ова.
Не ми се верува 3 гола разлика да изгубиме (иако можеме), колку и да ги хејтаме играчиве сигурно не сме на ниво на Андора и Малта.
мешаните двојки ти се нешто како мечеви за атракција и се играат за разонода,немаат речиси никаква важност......другпат избегнувај да типуваш мешани паровиКои глупаци се овие двајца Спирс и Гонзалес(мешани парови) спасуваат 5 меч топки по ред од 9:4 do 9:9, и кога мислиш ќе тепаат успеваат да утнат два лесни поени и губат титула.
au nz jas utre ke odam da gi uplatam ako mozat, i jas prvo gledav to ama demek za posigurno Federer ne osvojuva 1.40 tuka taka se koeficientite100 % може да се врзат во bet city?
Наместо Федерер не освајува ја ќе играм Ѓоковиќ освојува 1,53