Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Турено е :D
Ко ќе играм онлајн, на бет365 играм.
Абе и јас играм на bet365 и maraton, ама вчера нели имаше 5 жолти картони на Јапонија-гејлада, ама bet365 ми рачунаше ко 4 оти 4-тиот жолт картон на мечот резултираше со црвен на оној геецот и ми рачунаа со 4 жолти со шо ми беше промашен типот over 4,5 жолти. Тука ме изнервираа,загуби убава пара..

Абе и јас играм на bet365 и maraton, ама вчера нели имаше 5 жолти картони на Јапонија-гејлада, ама bet365 ми рачунаше ко 4 оти 4-тиот жолт картон на мечот резултираше со црвен на оној геецот и ми рачунаа со 4 жолти со шо ми беше промашен типот over 4,5 жолти. Тука ме изнервираа,загуби убава пара..
Глупо е, а и не е логично да не го рачунат вториот жолт картон. Тој црвениот го доби после 2 жолти, ако добиеше директен црвен тогаш требаше да ти го рачунат како недобитен. Ми нема логика мене.

Брат види си со нив на чат. Види и во правила за картоните.

Незнам зошто така ти сметале? Маратон мислам дека имаше и директен црвен како два се рачуна ако не смениле нешто.

Брат види си со нив на чат. Види и во правила за картоните.

Прашано и ми извадија правило дека така рачунаат. Втор жолт па црвен не се рачуна ко жолт туку ко црвен ...[DOUBLEPOST=1403278684][/DOUBLEPOST]
Незнам зошто така ти сметале? Маратон мислам дека имаше и директен црвен како два се рачуна ако не смениле нешто.

Од Marathon :
Second yellow card shown to the same player, considered as a red (for example, to select "Number of yellow cards' second yellow card shown to the same player will not be considered Regulation 8.2 - Football

Подебилско здравје ..

Да не знае некој кај нас како ги рачунат, како 2 жти или како 1?

Ова е старо правило и важи во сите кладилници, втор жолт картон се рачуна како црвен и во сите официјални статистики ќе најдеш дека стои 4 жолти картони на мечот а не 5

зашто ми го прават ова италијанциве ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom