100% ова ?[/quote
да така е 1 евро е уплата мислам и дека не може да се прават нови акаунти иначе боје беше пред некое време кога немасе мах уплата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
100% ова ?[/quote
да така е 1 евро е уплата мислам и дека не може да се прават нови акаунти иначе боје беше пред некое време кога немасе мах уплата
Абе и јас играм на bet365 и maraton, ама вчера нели имаше 5 жолти картони на Јапонија-гејлада, ама bet365 ми рачунаше ко 4 оти 4-тиот жолт картон на мечот резултираше со црвен на оној геецот и ми рачунаа со 4 жолти со шо ми беше промашен типот over 4,5 жолти. Тука ме изнервираа,загуби убава пара..Турено е
Ко ќе играм онлајн, на бет365 играм.
Глупо е, а и не е логично да не го рачунат вториот жолт картон. Тој црвениот го доби после 2 жолти, ако добиеше директен црвен тогаш требаше да ти го рачунат како недобитен. Ми нема логика мене.Абе и јас играм на bet365 и maraton, ама вчера нели имаше 5 жолти картони на Јапонија-гејлада, ама bet365 ми рачунаше ко 4 оти 4-тиот жолт картон на мечот резултираше со црвен на оној геецот и ми рачунаа со 4 жолти со шо ми беше промашен типот over 4,5 жолти. Тука ме изнервираа,загуби убава пара..
Брат види си со нив на чат. Види и во правила за картоните.
Незнам зошто така ти сметале? Маратон мислам дека имаше и директен црвен како два се рачуна ако не смениле нешто.
Моцарт, ама не можиш на сите утакмици да играшkaj ima vo nasive kladilnici da se igra na zolti kartoni ?
Во живо можеш и во Бет-Сити и во Спорт Лајфkaj ima vo nasive kladilnici da se igra na zolti kartoni ?
Ова е старо правило и важи во сите кладилници, втор жолт картон се рачуна како црвен и во сите официјални статистики ќе најдеш дека стои 4 жолти картони на мечот а не 5Абе и јас играм на bet365 и maraton, ама вчера нели имаше 5 жолти картони на Јапонија-гејлада, ама bet365 ми рачунаше ко 4 оти 4-тиот жолт картон на мечот резултираше со црвен на оној геецот и ми рачунаа со 4 жолти со шо ми беше промашен типот over 4,5 жолти. Тука ме изнервираа,загуби убава пара..
Во плејин има, и можеш да ги комбинираш со други утакмици.kaj ima vo nasive kladilnici da se igra na zolti kartoni ?
Не си сам другар, 1 &Т1зашто ми го прават ова италијанциве ....