Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кои срања се дешаваат, за вечер да се извадам Јапонија 1.

Како се смета доделена утакмица со 20:0? Пошо ја имав фенербахче 1

Ајдеее само уште едно голче на Ургвај-Англија магијоо,да земам и јас некое денарче..:unsure::D:)

Спортлајф исплаќа до 12?

Офф море ви ебам англичаните ќори ... на 1-0 ги играм х2 и ми дава опција за кеш аут на бет365 и тамам си реков ајде уште 7-8 минути ќе издржат примаат гол , испаднете да ви ебам матер .

Браво бе Суарезз браво,конечно нешто добро да видам од заблето...:D:D

Би требало 1 коеф.
А зошто не се одиграл мечот ?
Галатасарај не бил задоволен од казните на турската кошаркарска федерација па решиле да го бојкотираат финалето

Има колење да биде ако тепаат Грчиштава.

Пазите кој малер сум ... на гејлада-џапан паѓат 5 жти картони,ама пошо тоа гејчето го доби црвениот картон по вториот жт, на bet365 и marathon и рачунат ко да нема картон и сметаа дека има 4 жти на утакмицата, иако имаше 5. Јас типував over4,5 ... И не само шо не фаќам , туку одам и у минус...

:нинџ:
За денес нечинат утакмициве али вака ке пробаме колку да биде интересно
Колумбија - БСК 2+ прво 2,80
Уругвај 1 3,30
Грција 2 3,40
Систем 2/3
Го видов ова од кај тебе и само Грците ги пишав 0-2 гола и без систем, а на посебно ливче сингл БСК-Колумбија ГГ3+:(.

Гуската во кладилница наместо 0-2&X ми ставила ;
10464062_10204043020211291_3778513066598163644_n.jpg

после работа ке идам да и се изнапцујам...(да си ја тргнам целодневната нервоза):)
требаше скоро 50еур да ми биде добивката, а не балони... ми го еба буџетот :D

Во златна копачка немаат комбиниран тип 0-2 и Х, твоја грешка би рекол него ли нејзина

Во златна копачка немаат комбиниран тип 0-2 и Х, твоја грешка би рекол него ли нејзина

А не ми е јасно зашто да не може така, а може да се игра тип 1 и 3+
иста игра само друга прогноза, сфашта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom