Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Медел над 2.5 фаули (2.50)

Kaде ова?[DOUBLEPOST=1403098942][/DOUBLEPOST]
Ау па ова е и те како добар коефициент уствари.... на мисла ме стави, вреди да се проба..

Тоа и зборевме со Коби, Шпанциве се мртва нација, ке дадат голче и ке пимплаат. Малце ме плаши тоа што им зјае на Чилеанците, Австралија им диктираше игра.
Видал или е повреден или е надвор од форма, ке нема кој да им сече топки. Али вреди, ја ке го пуштам типот, со Медел на Ворман, ептен голем коефициент ми се виде.

Kaде ова?[DOUBLEPOST=1403098942][/DOUBLEPOST]

Тоа и зборевме со Коби, Шпанциве се мртва нација, ке дадат голче и ке пимплаат. Малце ме плаши тоа што им зјае на Чилеанците, Австралија им диктираше игра.
Видал или е повреден или е надвор од форма, ке нема кој да им сече топки. Али вреди, ја ке го пуштам типот, со Медел на Ворман, ептен голем коефициент ми се виде.

Имаш Маратон, мислам и Пинејкл имаат такви игри а провери можно е и бетсити да го имат.

играј те си комотно 0-4 жолти картони, до сега на светското само на 1 утакмица е имало над 4 позз

играј те си комотно 0-4 жолти картони, до сега на светското само на 1 утакмица е имало над 4 позз
Прв пост на форумов ти беше ова.
Штом си чекал месец дена за да го пишеш ова значи стварно вреди да се изигра ова.
Ако можат на тикет да се играат комбинирано ќе го уплатам, така да вечер ако паднат 7 жолти и 2 црвени на секој меч да знаеш до мене е.

Кај има ова жолтите да се играат и колкави се одприлика коеф ?

Кај има ова жолтите да се играат и колкави се одприлика коеф ?
у штип има у еврогол нз ваа кладилница има ли ја у др градови и у марбет мислам дека има, у бетсити божем има ногу игри ама не најде за жти изг нема

А мене ми мириса дека вечер ќе има доста картони, утакмицата е од огромно значење за двете екипи, особено за Шпанија, ќе има доста борба и тепање. Чиле игра офанзивен фудбал, со многу трчање и бркање по целиот терен, а Шпанциве знаеме како играат, со многу додавање и на посед. Чиле ќе се обидуваат да ги сечат акциите и мислам дека тоа ќе резултира со доста фаули и картони.

Чекам + корни на Холандија, и од 55-та минута не падна ниту еден корнер.

Го пишав стрелец на 6 гол Ван Перси ... сега го изваде од игра.

Иако знам дека има голема шанса да си ибам мамата со коментаров:

Еј да тибам утакмицата да ти ибам, ја уплатив 0до3 жолти мислејќи лесно ќе тепа Низоземска без напорен фудбал се утепаа од фаули екипиве, сва среќа судијаа е добар не му се даваат жолти па и на пенал не досуди жолт, инаку нервно ќе попуштев на сите овие фаули...заборавив дека овие Де Јонг го имаат а кај другиве национален спорт е рагби.

Продолжува мојата серија без добитен тикет од светското...
Холандија 2-2 и 3+ :facepalm:

Видете трета руска лига, Петрович-Ѕвезда 0-12 моментален резултат.[DOUBLEPOST=1403114690][/DOUBLEPOST]
Го пишав стрелец на 6 гол Ван Перси ... сега го изваде од игра.

Па у 87 го извади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom