Ѓорче 1932
тој сум...
25 poeni e hendikepotне ги заборавајте нашите жени кошарка да губат вечер со хендикеп . Вистински срцки се !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
25 poeni e hendikepotне ги заборавајте нашите жени кошарка да губат вечер со хендикеп . Вистински срцки се !
Медел над 2.5 фаули (2.50)
Ау па ова е и те како добар коефициент уствари.... на мисла ме стави, вреди да се проба..
Kaде ова?[DOUBLEPOST=1403098942][/DOUBLEPOST]
Тоа и зборевме со Коби, Шпанциве се мртва нација, ке дадат голче и ке пимплаат. Малце ме плаши тоа што им зјае на Чилеанците, Австралија им диктираше игра.
Видал или е повреден или е надвор од форма, ке нема кој да им сече топки. Али вреди, ја ке го пуштам типот, со Медел на Ворман, ептен голем коефициент ми се виде.
Прв пост на форумов ти беше ова.играј те си комотно 0-4 жолти картони, до сега на светското само на 1 утакмица е имало над 4 позз
у штип има у еврогол нз ваа кладилница има ли ја у др градови и у марбет мислам дека има, у бетсити божем има ногу игри ама не најде за жти изг немаКај има ова жолтите да се играат и колкави се одприлика коеф ?
Го пишав стрелец на 6 гол Ван Перси ... сега го изваде од игра.