Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
А баш ме интересира дали Барса Б или Реал Б можат евентуално да играат во Лига Европа?..дали имаат право на учество во купот на Шпанија?
Мислам дека не играат во купот ама не сум сигурен.

Ај да ве прашам дали бива да се врзи тикет и дали има некој уплатено за бразил,ме интерсира дали ке може да се врзат утакмици од специјал,пример
бразил прва во група,хрватска да помине,шпанија прва во група....
или овие се само за сингл,правилата во билтенот не им се баш јасно напишани па да прашам дали некој има уплатено и во која кладилница.

Sharapova-Halep било кој
The player breaks his racket 20.00. Одамна неам видено некој да скрши рекет. Ќе го пробам на 100че. :D За машкото финале 1,75 да скрши рекет било кој. Oва треба да е зицер.

Што викате во склоп на подфорумот за светско да се отвори тема и за кладилница?
Дали има некоја кладилница Марбет и дали истата има веб страна?Вчера случајно на бербер додека чекав имаше оставено билтен од кладилницава која што мислам се викаше Марбет а и сигурен сум дека на билтенот имаше веб страна од кладилницата.И начекав тип,граница на голови на Бразил 10.5 кој мислам се однесуваше само на групите што некако не ми е реално да иде +.

Што викате во склоп на подфорумот за светско да се отвори тема и за кладилница?
Дали има некоја кладилница Марбет и дали истата има веб страна?Вчера случајно на бербер додека чекав имаше оставено билтен од кладилницава која што мислам се викаше Марбет а и сигурен сум дека на билтенот имаше веб страна од кладилницата.И начекав тип,граница на голови на Бразил 10.5 кој мислам се однесуваше само на групите што некако не ми е реално да иде +.
За ова кладилница и јас ве прашував цело време, еве ова ќе да е http://marbet.com.mk/index.html

za utre Nadal over 50.5 vajganja na gastite od gazot vi e zicer po 1.85 jas ke go singliram na 100 eur

Sharapova-Halep било кој
The player breaks his racket 20.00. Одамна неам видено некој да скрши рекет. Ќе го пробам на 100че. :D За машкото финале 1,75 да скрши рекет било кој. Oва треба да е зицер.
лол ват ? Што е финтава со играва ? Има коефициент да не скрши никој за маживе ? :D

лол ват ? Што е финтава со играва ? Има коефициент да не скрши никој за маживе ? :D
2,03 мислам коеф е да не скрши никој, сериозно се размислувам на голема уплата да изиграм...

2,03 мислам коеф е да не скрши никој, сериозно се размислувам на голема уплата да изиграм...
Па што знам смирени играчи се двајцава, ваљда вреди да се изигра. Ова онлајн е ?

Па што знам смирени играчи се двајцава, ваљда вреди да се изигра. Ова онлајн е ?
Betcity
И ја така мислам, мада Новак знае да збесне... ама се ми е у слика дека билокој колку и да се напне утре нема да крши, не иде некако...

2,3 да скрши, 1,6 да не скрши бет сити. Финале е ваљда ќе се контролираат ќе ја почитуваат публиката.
Ова денес пробав заради коефициентот и машката фаца на Халеп, ама ништо.

1.60 е коеф. И е зицер според мене. Надал го немам видено у животот да скрши рекет, а Џоко оддамна ја загуби нервозата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom