- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Сите ставате вакви типови откако ќе завршат натпреварите, педери 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е дај да видиме колку си фатил де , браво у секој случај...[DOUBLEPOST=1397767575][/DOUBLEPOST]И кога гледам во вакви аматерски кладилници кога играте многу се нервирам, абе ќе ја затворат кога-тогаш и ни пари ќе видите ни ништо..![]()
Izi $$$
Плеј ин има обложувалници во цела источна Македонија и не е баш аматерска. Вторава е една од првите обложувалници во Штип, постои 15 год и богаташите многу пари лапаа од неа фрлаа по 1500 евра уплата. Штом тогаш не се затвори нема ни сега.И кога гледам во вакви аматерски кладилници кога играте многу се нервирам, абе ќе ја затворат кога-тогаш и ни пари ќе видите ни ништо..![]()
Искрено мене ни од најдалеку не ми стои на тип на викендот. Катанија е катастрофа оваа сезона и има 4 победи на 33 натпревари. Важеше дека мора да победи и пред 2 недели кога играа против Торино дома, па сепак пак изгубија и тоа со пресврт. Од друга страна нема за што да игра Сампдорија, ама на Михајлович филмот му испукува кога тие губат така да не е тренер кој ќе сака да загуби од последниот на табелата, чиј шанси за опстанок се сведени на минимум. Минатото коло Самп изгуби 0-4 од Интер, ама Ханданович беше играч на натпреварот со 3 буквално спасени голови во првото полувреме.Katanija 1 2.20
Spored mene tip na vikendot. Se borat za opstanok i imaat 8 porazi poslednite 9 kola.
Some key players will be unavailable for Sampdoria, who has to deal with three bans (Eder, Soriano, Gastaldello)
Injured Gabbiandini and Obiang
30Дали некој знае колкав е максималниот лимит на одиграни парови на еден тикет (доколку го има)?