Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сите ставате вакви типови откако ќе завршат натпреварите, педери :P

Од кај ја извади Италијанскава ме занима?

10015079_704526602926777_6850322664534564067_n.jpg

Izi $$$
Е дај да видиме колку си фатил де , браво у секој случај...[DOUBLEPOST=1397767575][/DOUBLEPOST]И кога гледам во вакви аматерски кладилници кога играте многу се нервирам, абе ќе ја затворат кога-тогаш и ни пари ќе видите ни ништо..:D

http://www.flashscore.com/match/2wU6KIY9/#h2h;overall Последниве три дуели :cuc:. Јебеш Италиански/Турски/Балкански местенки ... И после фифа уефа еуропол и незнам уште кој воделе борба против местените натпревари :pos:

И кога гледам во вакви аматерски кладилници кога играте многу се нервирам, абе ќе ја затворат кога-тогаш и ни пари ќе видите ни ништо..:D
Плеј ин има обложувалници во цела источна Македонија и не е баш аматерска. Вторава е една од првите обложувалници во Штип, постои 15 год и богаташите многу пари лапаа од неа фрлаа по 1500 евра уплата. Штом тогаш не се затвори нема ни сега. :D

За утре Атл.Мадрид -1, Тампинес - 1, Амкар - 1

Katanija 1 2.20
Spored mene tip na vikendot. Se borat za opstanok i imaat 8 porazi poslednite 9 kola.

Some key players will be unavailable for Sampdoria, who has to deal with three bans (Eder, Soriano, Gastaldello)
Injured Gabbiandini and Obiang

Katanija 1 2.20
Spored mene tip na vikendot. Se borat za opstanok i imaat 8 porazi poslednite 9 kola.

Some key players will be unavailable for Sampdoria, who has to deal with three bans (Eder, Soriano, Gastaldello)
Injured Gabbiandini and Obiang
Искрено мене ни од најдалеку не ми стои на тип на викендот. Катанија е катастрофа оваа сезона и има 4 победи на 33 натпревари. Важеше дека мора да победи и пред 2 недели кога играа против Торино дома, па сепак пак изгубија и тоа со пресврт. Од друга страна нема за што да игра Сампдорија, ама на Михајлович филмот му испукува кога тие губат така да не е тренер кој ќе сака да загуби од последниот на табелата, чиј шанси за опстанок се сведени на минимум. Минатото коло Самп изгуби 0-4 од Интер, ама Ханданович беше играч на натпреварот со 3 буквално спасени голови во првото полувреме.

Најдобар совет за овој натпревар би бил истиот да се избегне. Бидејќи шансите на Катанија да се спаси се еднакви на оние Рома шампион да стане.

Според мене подобра алтернатива за утре од италјаните е Киево-Сасуоло 1. И двете екипи се борат за опстанок, ама Киево е поквалитетен и на домашен терен во последните 2 месеци ги победи повеќето директни конкуренти со солидни резултати. Покрај тоа минатото коло го совладаа Ливорно со 2-4 во гости и потребна им е оваа победа за да избегат 8 бода од зоната за испаѓање па да ги остават таму четирите тима да се борат за едно место.

Овој викенд одам полабаво
Челзи 1 и т1
Ливерпул 2 ит2
Атл.мадрид 1 и т1
Милан 1 и т1
За 200 носи 830 без данок.
Евертон 2
Атл.мадрид 1-1и3+
челзи 1-1и3+
Милан 1-1и3+
Киево 1
Катаниа 1
4/6
За 100 носи од 160 до 3100 без данок.

Дали некој знае колкав е максималниот лимит на одиграни парови на еден тикет (доколку го има)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom