Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сега најде да тепа Милан еј, ќе се убијам. :facepalm:

Јуве - 1
Ливерпул - 1 и Т1
Хамбург - 1Х

Фиорентина - 1Х
Аталанта - 1
Хофенхајм - Т1 2+
Цволе - ГГ
Реал - ГГ

Сега најде да тепа Милан еј, ќе се убијам. :facepalm:

Јуве - 1
Ливерпул - 1 и Т1
Хамбург - 1Х

Фиорентина - 1Х
Аталанта - 1
Хофенхајм - Т1 2+
Цволе - ГГ
Реал - ГГ

Еден пријателски совет од мене, како дупло постар.

Заборави ја дуплата шанса како тип, не постои побезвредно нешто во понудата...

Според тебе кој вид на игра ти нуди најголеми шанси да добиеш . Мислам на кој вид на игра највеќе вреди коефициентот. Јас практикувам ГГ 1 пол со прогресија . Почнувам од тие во 1 па завршувам каде тие вечерните.

Според тебе кој вид на игра ти нуди најголеми шанси да добиеш . Мислам на кој вид на игра највеќе вреди коефициентот. Јас практикувам ГГ 1 пол со прогресија . Почнувам од тие во 1 па завршувам каде тие вечерните.

И со тој начин како ти иде до сега ?

@Ставрогин ако тепа Атлетико само Селби ќе ме падни.
То е то.

Уште не е завршена колку што гледам. Снукерот е заебан спорт, разликите во квалитет помеѓу врвните играчи се многу мали. За да дојдат до израз потребни се дуели на повеќе фрејмови. На 4 фрејма секој може секого да го добие. Инаку, повеќе би очекувал Саливен да киксне на ваков Мики Маус турнир, тој многу потешко се мотивира.

И со тој начин како ти иде до сега ?

Сега засега е супер вадам добри дневници само што не играм целосна прогресија на дупло од уплатата туку вака 100 ден , 150 ден , 250 ден , 350 ден , 600 ден , 1000 ден со тоа што играм над 4,3 квота обично . Не ми се случило уште да направам поголема серија од 5 промашени.

Aбе не ја играм многу многу, ама денеска не знам што ми текна си разгледав повеќе утакмици за дупла шанса. Еве на пример Џенова сакав 1Х, тука некаде прочитав Лацио требало да тепа, викам ајде не следам многу Серија А, овие поеќе разбират ја изоставив. Сакав Вест Хем 1Х сум го испуштил, појма неам како. Сакав и Рајо 1Х, ама глеам 1,25 па ја баталив исто... И еве тие сите испаднаа, а Милан најде сеа да тепа. :facepalm: Мада да бев помалце пичка и да играв на поголеми коефициенти ќе играв сигурно Вест Хем 1, Рајо 1, Аталанта 1, Хофенхајм 1 и Реал ГГ4+ и ќе ги чекав уште последните. :)

Во Вест Хем, Аталанта и Хофенхајм денеска бев најсигурен дека победуваат. :)

П.С. Поздрав до кралот што ги изигра сите 8 од Серија А да завршат нерешено. :pos:

Уште не е завршена колку што гледам. Снукерот е заебан спорт, разликите во квалитет помеѓу врвните играчи се многу мали. За да дојдат до израз потребни се дуели на повеќе фрејмови. На 4 фрејма секој може секого да го добие. Инаку, повеќе би очекувал Саливен да киксне на ваков Мики Маус турнир, тој многу потешко се мотивира.
Уште 4 фаули му се потребни на Селби. ГОтова е според мене.
Инаку овај турнирот во Кина, вреди да се игра на фаворитите?

Сега засега е супер вадам добри дневници само што не играм целосна прогресија на дупло од уплатата туку вака 100 ден , 150 ден , 250 ден , 350 ден , 600 ден , 1000 ден со тоа што играм над 4,3 квота обично . Не ми се случило уште да направам поголема серија од 5 промашени.

ГГ1 обично ги играм по 2 на ливче со 50 - 60 уплата ама се некако како да нема секој ден понуда за овие. Пошто до сега што следам ГГ1 најголема веројатност има у Премиер лига, Холандија 1 и Бундес. Другиве не сум ги следел баш, кои ги играш поише ?

Уште 4 фаули му се потребни на Селби. ГОтова е според мене.
Инаку овај турнирот во Кина, вреди да се игра на фаворитите?

OK, не го гледам мечот, само на flash score погледнав. Во Кина ќе биде поинаква приказната, мотивацијата ќе биде поголема, и ќе се игра на повеќе добиени фрејмови.

Финалето на PTC серијата, односно овој турнир, е рај за оние кои бркаат изненадувања.

ГГ1 обично ги играм по 2 на ливче со 50 - 60 уплата ама се некако како да нема секој ден понуда за овие. Пошто до сега што следам ГГ1 најголема веројатност има у Премиер лига, Холандија 1 и Бундес. Другиве не сум ги следел баш, кои ги играш поише ?

Шпанија , Холадија 1 и 2 , Франција и Италија ама шпанија највеќе . Барај натпревар за кој мислиш дека ќе играат и двете екипи отворен фудбал.

Турниров е далеку од Мики Маус , фондот на награди е 300К Фунти , за победникот 100К . Ретко кој турнир ги нуди овие цифри, мислам дека нема друг со поголем фонд моментално. Нов е турниров прв пат се одржува можеби затоа мислиш дека е мики маус, но не е. Рони Осаливен се мотивира само од парите, сто пати го има изјавено тоа така да, ако овде не е мотивиран нема каде. За другото си у право, премалку се 4 фрејма за да дојде до израз квалитетот, во повеќето случаеви, но од 8мина и 4врт финалето ќе се игра на повеќе добиени фрејма па тогаш може да се накачува улогот.. засега претпазливо....

Убаво си ја пишав Ливерпул ГГ3+, ама некако маѓично ми текна дека Милан ГГ ќе испадне и си сјебав 1400 :cool:

Турниров е далеку од Мики Маус , фондот на награди е 300К Фунти , за победникот 100К . Ретко кој турнир ги нуди овие цифри, мислам дека нема друг со поголем фонд моментално. Нов е турниров прв пат се одржува можеби затоа мислиш дека е мики маус, но не е. Рони Осаливен се мотивира само од парите, сто пати го има изјавено тоа така да, ако овде не е мотивиран нема каде. За другото си у право, премалку се 4 фрејма за да дојде до израз квалитетот, во повеќето случаеви, но од 8мина и 4врт финалето ќе се игра на повеќе добиени фрејма па тогаш може да се накачува улогот.. засега претпазливо....

Не се одржува прв пат, и лани се играше. Мики Маус е од аспект на традиција, важност, такви работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom