Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не верувам дека Јунајтед ке ја освои Лига на Шампиони, јас мислам дека Јунајтед немат шанса да поминат против Баерн. Така мисалм бидејки Јунајтед не е во некоја
форма како што беше другите сезони но многу е послаба оваа сезона затоа што го сменија тренерот а од Мојсеј до Алех Фергусон разликата е многу голема па затоа мислам оваа сезона Јунајтед нема шанси да освои Лига на Шампиони но можете да пробате ова е мое мислење.

Кој сака уплата Утд да земе титула ЛШ кај мене му давам 100 коеф., најозбилен сум.

Јас не верувам дека Јунајтед ке ја освои Лига на Шампиони, јас мислам дека Јунајтед немат шанса да поминат против Баерн. Така мисалм бидејки Јунајтед не е во некоја
форма како што беше другите сезони но многу е послаба оваа сезона затоа што го сменија тренерот а од Мојсеј до Алех Фергусон разликата е многу голема па затоа мислам оваа сезона Јунајтед нема шанси да освои Лига на Шампиони но можете да пробате ова е мое мислење.

Разликата е еден преживеан глобален потоп а при тоа спасен цел жив свет. :D

Јас ќе пробам за 200 ден :)

Нема проблем, ако си озбилен ќе ти дадам скрил акаунт па ти префрли колку ќе ти е уплатата и ако Јунајтед го помине Баерн па влезе во финале и на крај ја земе титулата ти исплаќам x 100, и друг кој сака, еве кажувам јавно пред сите.

Ја иам Ивановиќ 21,5+ значи 22 ми требаат. И сеа прв сет зема 6-3, вториот го губи 6-0 и сеа губи 4-0. И замислете сеа 6-0 да изгуби ми иде 9+12=21. Ќе ја ебам во пичката ако не земе гејм еј![DOUBLEPOST=1395695599][/DOUBLEPOST]
Ја иам Ивановиќ 21,5+ значи 22 ми требаат. И сеа прв сет зема 6-3, вториот го губи 6-0 и сеа губи 4-0. И замислете сеа 6-0 да изгуби ми иде 9+12=21. Ќе ја ебам во пичката ако не земе гејм еј!
Е ова се вика МАЛЕР. :cuc::cuc::cuc:

Ја иам Ивановиќ 21,5+ значи 22 ми требаат. И сеа прв сет зема 6-3, вториот го губи 6-0 и сеа губи 4-0. И замислете сеа 6-0 да изгуби ми иде 9+12=21. Ќе ја ебам во пичката ако не земе гејм еј![DOUBLEPOST=1395695599][/DOUBLEPOST]
Е ова се вика МАЛЕР. :cuc::cuc::cuc:

Auuuu loso. Imase 40-0 Kvitova , izramni Ivanovic 40-40 taman si vikam ke ja fatis , ovaa ja ubi.

На долг рок може да се удавиш во каша ако позајмуваш да играш. Со најдобри намери ти го кажувам ова сега ако ти успеало нема секогаш да биде така.
Litajko ako si se udavil ti ne znaci deka i jas ke se udavam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom