Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

7.5? па оваа е минус со тапија.7,5 мислам беше, 3,5 само за Атлетико.
дебили еј, па тој голманот излета ко мува без глава ...лелелеле прсти да му се скршат... одбрана не играат, тој Родригез ќе идел у Реал, таков индијанец ни на стадион не би пуштил да влезеДобро бе Волсфбург матер у пизда неспособна ја да ви ебам па три гола за 5 минути Чукарички немаше да ги прими бе цццц

Колку само плачеше за сингл Локомотив, ајде уште реал Х2 и трети по ред добитен тикет.Локомотив-омск 1 1.85 коеф.
Домаќините бркат плејоф и со денешната победа би биле поблиско до целта, од друга страна омск неможе веќе во плејоф ја прокоцкаа својата шанса и понатаму играат без мотивација за некое подобро место. Домаќините после паузата поради зимските ОИ, играат доста добро имаат 2 победи и имаат дадено дури 11 голови.ОМСК во последните 3 натпревари пртотив Локомотив го добил, но денес мора да победат домаќините ако сакаат плејоф бидејќи Mytishi е одма позади нив.
Од фудбал
Реал Х2 јес да имаа добро сезона Атлетико али максимумот што можат да го извлечат денес е Х.
Околу сити или тотенхем која е посигурна кажете вие, се мислам меѓу овие две.
Едит
Сити ќе ја играм дефинитивно.
Моментално ништо не ми фаќа око за утре а и слаба понудата, ќе разгледам покасно па ќе пишам ако ми фати око нешто.Брат пиши некој тип и за утре.
Од каде да знам, мислев озбилно.Овој не сфаќа дека го трола.![]()
Овој не сфаќа дека го трола.![]()