Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе Волсфбург матер у пизда неспособна ја да ви ебам па три гола за 5 минути Чукарички немаше да ги прими бе цццц

убаво си фаќам Лил 2, Гројтер 1 и 3+, Заглебие ми води, кај курац ги стаив овие Волфсбург...... :facepalm:
и тоа x2 :mad:
одбрана незнаат да играат, за 3 минути примаат 3 гола, по очајна екипа неам видено... па уште за ЛШ се бореле, кај ќе одат они у Европа, по 10 комада ќе примаат, дај боже да испаднат у втора лига, никад Европа да не видат пичка им материна...
златен ПАОк одма поведе :place:

Добро бе Волсфбург матер у пизда неспособна ја да ви ебам па три гола за 5 минути Чукарички немаше да ги прими бе цццц
дебили еј, па тој голманот излета ко мува без глава ...лелелеле прсти да му се скршат... одбрана не играат, тој Родригез ќе идел у Реал, таков индијанец ни на стадион не би пуштил да влезе

Swansea мислам денеска дека е исто ко вчера лотото...

Локомотив-омск 1 1.85 коеф.
Домаќините бркат плејоф и со денешната победа би биле поблиско до целта, од друга страна омск неможе веќе во плејоф ја прокоцкаа својата шанса и понатаму играат без мотивација за некое подобро место. Домаќините после паузата поради зимските ОИ, играат доста добро имаат 2 победи и имаат дадено дури 11 голови.ОМСК во последните 3 натпревари пртотив Локомотив го добил, но денес мора да победат домаќините ако сакаат плејоф бидејќи Mytishi е одма позади нив.

Од фудбал
Реал Х2 јес да имаа добро сезона Атлетико али максимумот што можат да го извлечат денес е Х.
Околу сити или тотенхем која е посигурна кажете вие, се мислам меѓу овие две.
Едит
Сити ќе ја играм дефинитивно.
Колку само плачеше за сингл Локомотив, ајде уште реал Х2 и трети по ред добитен тикет.
Со среќа ако ме послуша некој.

Сан Антонио - Далас Тип 2 (2.70)

Вардар (ж) Х (8.50)

Овој не сфаќа дека го трола.
proxy.php

haha pak me pagja rakomet za 1 gol , :cuc: sekoja cest za toj sho gi praj granicite ne mi se veruva

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom