Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ова само мене ми се дешава.. Кидерминистер - Петербороу - 2+ цела.. и само на таа нема голови.. а воедно и најмал коеф 1.18 :mad:
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 17:51 ---
А на друго.. Астон Вила.. Па да му ебам мајката.. Лош ден денеска

И јас ја најдех Кидерминистер Г Г да ги ебам. а и Астон вила на 3 листа ме заебааа
--- надополнето: 4 јануари 2014 во 17:56 ---
За вечер Лече 2-1 :P

Евертон-1
Саутемптон-1
Хистон-3+
Атл.Мадрид-2

и ВИГАН ОФЧАРИТЕ! водеа 2-0, па 3-2 и на крај 3 -3 цццц

http://ipopust.mk/tip/index.php icerici и тоа убедливо, а Mondonico убедливо последен, барем од тие што останавме, поголемиот дел се откажаа.

нормално дека пропадна такмичењето пошто во првите кола се откажаа неколку богови на кладењето,си знаат тие кои се........

Хммм, 1.50 дале на Арсенал за 3+.
Аj баш да се проба на ситно, Арсенал-Тотенхем
0-1, 0-2...

uste las palmas 1x i murcia 1x, ama koga ne saka i ne saka, 0-1 gubi ovaa murcia, denar nemozam da vidam, zatoa i pocnav da uplakam po 100-200 den,

За колку ја играш ти ?
Јас ја имав на ум Harrogate - Telford 1 во 2 и заборавив да ја пишам, сеа ме мрзи да излегувам...

И двете си тргнаа добро, ама кога ќе се рашири меѓу сите и глупаво онлајн калдење на 20- мин пред крај си ја местат како сакаат

Јбг никогаш не ми биле сигурни овие од англиски конференции, многу пати ме заебале во 90та и затоа си ги играм само 1-2/2-1 за 100тче некој одбрани. Во никој случај да не бидам разочаран од нив :cool:

Денеска само на Кидеримиснтер паднав,ја пишав 2-4 гола,таа како што почна така и заврши,греота.

За утре
Ливерпул 1-1 3+
Јунајтед 2-4
Данди тм1
Килмарнок 2-4
Киево 1-3
Виола 1&тм1
Јуве 2-4
Ваљекано 2-4
Сосиедат 2-4
Монако-2
Сиена-1
(Хартс редно е да победи,мислам дека утре е денот)

ова ке го пуштам за 50-60 денари,таманка :D

да пробам да го погодам цело коло Серија А

Виола-тм1 3+
Јуве 2-4
Наполи-тм1
Милан-ГГ ; 2-3
Катанија-1-3
Џенова-тм1;2-4
Парма-ГГ; 2-4
Удинезе-2-4 (оваа е најтешка за типување,ама ја играм вака пошо Верона у гости знае да дае 2 гола)
Лацио-тм2
Киево-1-3

за 50-че ќе го пуштам :D

Олимпијакос ја чекам 2+I ама тешко оди .. изгледа 1-0 ќе остане прво ..

Пуу.. за малку не испадна хендикепот на Ѕвезда кошарката:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom