Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сасуоло во живо , да се квалификува @1.80 9/10 да победат во регуларно @3.10 7/10
Надмоќно делуваат во првото гостите, Аталанта игра со втора постава и игра многу лошо за сега... треба да помине Сасуоло без проблем...

http://www.rezultati.com/utakmica/QwWpFSu7/#detalji

Тоа е фудбалот :)

Не викам дека секоја е местена, како што некои мислат, не викам дека се мести до толку се и сешто, како што луѓето во нервоза кажуваат, ама дека и вакви очигледни има, јасно е дека има. Турски типичен пример е оваа.
Иначе гостинот, екипата на Fethiyespor игра у втора лига, и е ПОСЛЕДНО место. На гостински терен има ОЧАЕН биланс, без победа, на 7 утакмици у гости, една нерешена и 6 порази, гол разлика 5 дадени 17 примени.
Ама ете, сега можеа да го победат Фенербахче у гости (екипа која е ПРВО место у прва лига) со пресврт во второто полувреме.

Тоа е фудбалот нели :D

http://www.rezultati.com/utakmica/QwWpFSu7/#detalji

Тоа е фудбалот :)

Не викам дека секоја е местена, како што некои мислат, не викам дека се мести до толку се и сешто, како што луѓето во нервоза кажуваат, ама дека и вакви очигледни има, јасно е дека има. Турски типичен пример е оваа.
Иначе гостинот, екипата на Fethiyespor игра у втора лига, и е ПОСЛЕДНО место. На гостински терен има ОЧАЕН биланс, без победа, на 7 утакмици у гости, една нерешена и 6 порази, гол разлика 5 дадени 17 примени.
Ама ете, сега можеа да го победат Фенербахче у гости (екипа која е ПРВО место у прва лига) со пресврт во второто полувреме.

Тоа е фудбалот нели :D

zabavata e okrugla ne bidi kockast :pos: imam go montpeler 1 :facepalm:

Не знам како и зошто но ја фатив Интер на 1 & T1 во Спорт лајф коеф. 1.6 :pos:

Еве сега гледам пак е паднат на 1.3, стварно не разбирам што е поентата...

ја имам челзи Х2,ако мисли мурињо да губи вечерва,му предлагам колективно самоубиство да извршиме :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom