Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе логиките за ЛШ, тука луд јебе збуњеног..
Пуштив на голови за помалце замарање..
Галата гг3+
Јунајтед 3+
Олимпијакос т1 2+
Леверкузен гг4+
30 коеф

Го пратам Реал често, иако не сум нивни фан. Имаат комична одбрана, кога не се залагаат.
Ама кој би имал покомична одбрана вечерва? Јас мислам Јуве ;)

Италијанска екипа никако не може да има покомична одбрана од шпанска екипа. И нема никаква врска залагањето, одбраната на Реал се кловнови.

Настрана од муабетот, коефициентот на Јуве е во константен пад од утрово. Не преголем, но константен.

Италијанска екипа никако не може да има покомична одбрана од шпанска. И нема никаква врска залагањето, одбраната на Реал се кловнови.

Настрана од муабетот, коефициентот на Јуве е во константен пад од утрово. не преголем, но константен.

Никако да, но против италијански просечни екипи. Сепак овде, станува збор за Реал нели?
Не велам дека Реал е појака у дефензива, у никој случај, али овде улога игра и нападот. Да го земеме и тој факт :)
Поздрав

Јувентус - Реал Мадрид многу полесно ќе помине ГГ3+ отколку кец, макар и на голема уплата ГГ само е одлично, али вие си знаете.
Според мене и од 2 до 4 гола за оваа утакмица е интересен тип. Како и да е конкретно за меч од ваков калибар, се решавам пред се за тип на голови отколку фикс конечен тип.

Јувентус - Реал Мадрид многу полесно ќе помине ГГ3+ отколку кец, макар и на голема уплата ГГ само е одлично, али вие си знаете.
Според мене и од 2 до 4 гола за оваа утакмица е интересен тип. Како и да е конкретно за меч од ваков калибар, се решавам пред се за тип на голови отколку фикс конечен тип.

Јас очекувам потполно поинаков натпревар од оној во Мадрид. Јувентус не смее да нападне безглаво, затоа што евентуален пораз овде значи крај за нив во лигата на шампиони. Ако Јувентус прв даде гол, многу тешко ќе биде ГГ 3+.

Јувентус не дава гол вечер,марк мај вордс.

Еве јас лично да кажам дека се сомневам во Јуве. Многу повеќе верував за натпреварот на гостински терен, отколку вечерва. Не знам ни самиот зошто. Дури и ми се потврди тоа, затоа што реално со малку повеќе среќа и подобро судење не губеше Јуве во Мадрид. Сепак се случи тој пораз и ме плаши дека играчите може да го земат тоа здраво за готово како да мора по автоматизам да го добијат овој натпревар. А тоа не е така, затоа што натпреварот мора да се одигра без грешка и со 100% концентрација. Најдобро е да се избегне како тип.

Јас очекувам потполно поинаков натпревар од оној во Мадрид. Јувентус не смее да нападне безглаво, затоа што евентуален пораз овде значи крај за нив во лигата на шампиони. Ако Јувентус прв даде гол, многу тешко ќе биде ГГ 3+.

Многу тешко е Реал да не даде гол, ако нема црвени картони и слично. Најдобар напад имаат моментално во цела Европа, не гледам како ќе ги спречат Роналдо, Бејл и компанија. Со еден збор машини се.

Zawiza - поска маме им јебем. Цела утакмица не примаа гол и во 90 примаа од Ruch а ја имав Х сингл за 100. :mad::mad::mad:

Од каде тоа дека пораз значи крај?!? Пораз значи дека ќе мора да го добијат Галатасарај на гости, во Истанбул, што колку и тешко да звучи сепак е далеку полесно од тоа да го добиеш Реал, па макар и дома. И последната играат дома со Копенхаген. А и не играат нешто посебно Јувентус за безглаво да ги играте кај стигнете 1 и 1 и 3+ и т12+ и други срања.

Од толку утакмици олимпијакос а дават...ебате пичката мајчина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom