R
Roten 96
Гостин
Tavriya - A.Кiev 1
Овие редно е да тепат.
Овие редно е да тепат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tavriya - A.Кiev 1
Овие редно е да тепат.
Не дека нема да испадне али да си кажам јас. 
Да да се е цакум пакум, и картичката е верифицирана со првичен депозит од 2ипол евра ми стојат во balance ... да не па е прерано оти сабајле ми се ставени парите на картичката па да почекам малку ќе пробам пак, само ме итнересира дали прави разлика gambling non gambling , какво е твоето искуство.....
Ајде уште лабудово езеро![]()

)@Ставрогрин
И за Ферер кажи ми што мислиш, ќе го тепа овој дрвосечачов?

Без р, значи Ставрогин, а не Ставрогрин, инаку не можеш да ме тагнеш.
Мене ми е тоа многу низок коефициент за меч кој може да се влечка по тај брејкови.

Несвесно пишувам р.
1.45 и не е така низок коефициент за Ферер...
Ова за серии на екипите колку гола давале што давале и на резултати ќе го најдиш ...Денес ми го кажаа http://log.mk/
Нема predictions ама ги има сите можни статистики. Многу корисен веб сајт за сите чести посетители на кладилници.
Каде е 1.45?
Просечен коефициент на он лајн кладилниците е 1.33. На Бетфер е 1.36.
Не знам навистина, Ферер беше очаен во Азија, сега проигра малку, ама сомнителен ми е.
Во Копачка. Он или Алмагро ќе клизнат денеска во Валенсија, ама се ме тера накај Алмагро, Фоњини луд човек е, знае да направи глупости.
Тоа во екстра тип е 1.45?
Алмагро фати добра форма, единствениот меч кој го изиграле на тврда подлога, на Ози Опен, лесни 3-0 за Алмагро.
Шпенецот одлично сервира, ќе има многу повеќе ефтини поени. Не мислам дека Фоњини може нешто да направи.
Не не, обично си е 1.45, не е од супер тип. Ќе ја изиграм јас и Квитова на еден тикет, ја пратам во последно време доста добро игра, промени и тренер, би требало да добие денес.