Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Да да се е цакум пакум, и картичката е верифицирана со првичен депозит од 2ипол евра ми стојат во balance ... да не па е прерано оти сабајле ми се ставени парите на картичката па да почекам малку ќе пробам пак, само ме итнересира дали прави разлика gambling non gambling , какво е твоето искуство.....

Не сум имал проблем до сега со тоа.
Секогаш сум идел на gambling, и ми поминувало без проблем.

@Ставрогрин
И за Ферер кажи ми што мислиш, ќе го тепа овој дрвосечачов?

Денес ми го кажаа http://log.mk/

Нема predictions ама ги има сите можни статистики. Многу корисен веб сајт за сите чести посетители на кладилници.

@Ставрогрин
И за Ферер кажи ми што мислиш, ќе го тепа овој дрвосечачов?

Без р, значи Ставрогин, а не Ставрогрин, инаку не можеш да ме тагнеш. ;)

Мене ми е тоа многу низок коефициент за меч кој може да се влечка по тај брејкови.

Без р, значи Ставрогин, а не Ставрогрин, инаку не можеш да ме тагнеш. ;)

Мене ми е тоа многу низок коефициент за меч кој може да се влечка по тај брејкови.

Несвесно пишувам р. :D
1.45 и не е така низок коефициент за Ферер...

Несвесно пишувам р. :D
1.45 и не е така низок коефициент за Ферер...

Каде е 1.45?

Просечен коефициент на он лајн кладилниците е 1.33. На Бетфер е 1.36.

Не знам навистина, Ферер беше очаен во Азија, сега проигра малку, ама сомнителен ми е.

Денес ми го кажаа http://log.mk/

Нема predictions ама ги има сите можни статистики. Многу корисен веб сајт за сите чести посетители на кладилници.
Ова за серии на екипите колку гола давале што давале и на резултати ќе го најдиш ...

Каде е 1.45?

Просечен коефициент на он лајн кладилниците е 1.33. На Бетфер е 1.36.

Не знам навистина, Ферер беше очаен во Азија, сега проигра малку, ама сомнителен ми е.

Во Копачка. Он или Алмагро ќе клизнат денеска во Валенсија, ама се ме тера накај Алмагро, Фоњини луд човек е, знае да направи глупости.

Во Копачка. Он или Алмагро ќе клизнат денеска во Валенсија, ама се ме тера накај Алмагро, Фоњини луд човек е, знае да направи глупости.

Тоа во екстра тип е 1.45?

Алмагро фати добра форма, единствениот меч кој го изиграле на тврда подлога, на Ози Опен, лесни 3-0 за Алмагро.

Шпенецот одлично сервира, ќе има многу повеќе ефтини поени. Не мислам дека Фоњини може нешто да направи.

Тоа во екстра тип е 1.45?

Алмагро фати добра форма, единствениот меч кој го изиграле на тврда подлога, на Ози Опен, лесни 3-0 за Алмагро.

Шпенецот одлично сервира, ќе има многу повеќе ефтини поени. Не мислам дека Фоњини може нешто да направи.

Не не, обично си е 1.45, не е од супер тип. Ќе ја изиграм јас и Квитова на еден тикет, ја пратам во последно време доста добро игра, промени и тренер, би требало да добие денес.

Не не, обично си е 1.45, не е од супер тип. Ќе ја изиграм јас и Квитова на еден тикет, ја пратам во последно време доста добро игра, промени и тренер, би требало да добие денес.

Тоа е многу висок коефициент во однос на пазарот.

За Квитова и јас се мислам. Ги гледав во Токио, Квитова одлична во првиот сет, потоа го преспа вториот, и пак запна во третиот. Мислам дека ќе добие, и одговара Кербер со тие топките што и ги поткрева на основна линија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom