- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
Што е финтава со ова платно или што и да е кај голот на Виљареал?
cudno mi cudo i na mene so se desava

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е финтава со ова платно или што и да е кај голот на Виљареал?
само што сакав да ти пишам.........ааа не искача,море мореее...ако излезе билбао на твое место да сум ќе паднам у депресија ахахахаха..![]()
иначе луѓе за утре Челзи да си ја пишете лагано 2че......преку овие ге-ск зборам со еден германец навивач на шалке вика ептен лошо ..имало многу повредени у тимот а и како што видов боатенг, хунтеларр и уште некои позначајни нема да им играат а + у сабота дерби со најлутиот ривал у лига.....така да 2,30 коеф е бомбона![]()
иначе луѓе за утре Челзи да си ја пишете лагано 2че......преку овие ге-ск зборам со еден германец навивач на шалке вика ептен лошо ..имало многу повредени у тимот а и како што видов боатенг, хунтеларр и уште некои позначајни нема да им играат а + у сабота дерби со најлутиот ривал у лига.....така да 2,30 коеф е бомбона![]()
ne se zakacajte so germanci pa i da igrat so 2 sostav ,,, nesto smrde tuka som ima za celzi takov koeficient moe mislenje
СмрдЕтоа што во 10 натпревари, напаѓачите на Челси дале 1 гол, вчера Ето против Хул...
Реално, добрите резултати на Челси ги носат играчите од средниот ред со своите голови.
Убав коефициент е, и ке го играм, на некоја средна уплата.
ќе вреди да се проба за 1000 челзиСмрдЕтоа што во 10 натпревари, напаѓачите на Челси дале 1 гол, вчера Ето против Хул...
Реално, добрите резултати на Челси ги носат играчите од средниот ред со своите голови.
Убав коефициент е, и ке го играм, на некоја средна уплата.
2 се
Утре напаѓач на Челзи ќе даде гол сто посто
Ептен голем коефицинетот за Челзи очекувам до утре да падне ептен изненадувачки е коефицинетов ама кога даваат "поклони"..
http://www.bet-mate.com/View/MoneyWay arsenal man city i barcelona nekako najsugurni mi se i gledam golema uplata ima na niv
Греота кладилниците ќе сеako ste tolku sigurni so vidooq aknete mu po 20 000 iljadarki so mu se mislete , duplirajte se![]()