Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
иначе луѓе за утре Челзи да си ја пишете лагано 2че......преку овие ге-ск зборам со еден германец навивач на шалке вика ептен лошо ..имало многу повредени у тимот а и како што видов боатенг, хунтеларр и уште некои позначајни нема да им играат а + у сабота дерби со најлутиот ривал у лига.....така да 2,30 коеф е бомбона :)

само што сакав да ти пишам.........ааа не искача,море мореее...ако излезе билбао на твое место да сум ќе паднам у депресија ахахахаха.. :D

Скраја било :D
Вчера со Бетис, качив левел со нервирањето. Дур не лупнам поголема уплата, не се замарам :)

иначе луѓе за утре Челзи да си ја пишете лагано 2че......преку овие ге-ск зборам со еден германец навивач на шалке вика ептен лошо ..имало многу повредени у тимот а и како што видов боатенг, хунтеларр и уште некои позначајни нема да им играат а + у сабота дерби со најлутиот ривал у лига.....така да 2,30 коеф е бомбона :)

ne se zakacajte so germanci pa i da igrat so 2 sostav ,,, nesto smrde tuka som ima za celzi takov koeficient moe mislenje

Ќе играат бе, сликани беа на денешниот тренинг дека тренирале и се спремале за Челзи.

ne se zakacajte so germanci pa i da igrat so 2 sostav ,,, nesto smrde tuka som ima za celzi takov koeficient moe mislenje

СмрдЕ:P тоа што во 10 натпревари, напаѓачите на Челси дале 1 гол, вчера Ето против Хул...

Реално, добрите резултати на Челси ги носат играчите од средниот ред со своите голови.
Убав коефициент е, и ке го играм, на некоја средна уплата.

СмрдЕ:P тоа што во 10 натпревари, напаѓачите на Челси дале 1 гол, вчера Ето против Хул...

Реално, добрите резултати на Челси ги носат играчите од средниот ред со своите голови.

2 се :icon_mrgr:
Утре напаѓач на Челзи ќе даде гол сто посто :D

Ептен голем коефицинетот за Челзи очекувам до утре да падне ептен изненадувачки е коефицинетов ама кога даваат "поклони"..

ќе вреди да се проба за 1000 челзи

2 се :icon_mrgr:
Утре напаѓач на Челзи ќе даде гол сто посто :D

Ептен голем коефицинетот за Челзи очекувам до утре да падне ептен изненадувачки е коефицинетов ама кога даваат "поклони"..

ako ste tolku sigurni so vidooq aknete mu po 20 000 iljadarki so mu se mislete , duplirajte se :свиркам:

е може ќе играат @Red Man не сум загледал,али викендов не играа..а и да играат нема да се у топ форма ..ии не зборам само за нив имаат и други поважни играчи што им се повредени..како и да е Челзи се за класа подобар тим од Шалке е сеа јесте да се германци и не се знае кај нив никад, али како што кажав ги чека и дерби у сабота што многу им значи..............
иначе и Арсенал чисти 1 , со ваква игра тешко некој да може да им парира :)

И јас имам контакти и разговарам со луѓе од Гелзенкирхен, и доста добро го пратам Шалке, па не ми е јасно што толку се занесувате по 2ка за Челзи, кога тука најпаметно да се одигра ГГ, или ГГ3+ за похрабрите. Овој тип многу е по сигурен отколку 2ка. Можда е помал коефициентот али ризикот е доста помал. Шалке е таква екипа што лесно дава и прима голови, видете статистика дека на домашен терен скоро секоја утакмица е 3+.
Околу повредените играчи, значи нема ништо ново, од поодамна се повредени Хунтелар и Фарфан, гркот Пападопулос и најнова е само подвредата на Hoger првотимецеот од одбраната. За тие што следат редовно си знаат. Потврдено е дека ќе бидат подготвеи за игра Боатенг и Џонс од средниот ред кој се враќа по повредата, па така сите потпомогнати од Јулијан Дракслер кој е во извонредна форма младиот талент кој ќе игра сигурно и ова е од големо значење за играта на Шалке, па како и да е ја постави играта Мурињо, очекувам Шалке да погоди барем еднаш.

Можни состави:
Schalke: Hildebrand – Uchida, Höwedes, Matip, Aogo – Neustädter, Goretzka – Boateng, Meyer, Draxler - Szalai

Chelsea: Cech – Ivanovic, Cahill, Terry, Bertrand – Ramires, David Luiz – Schürrle, Oscar, Hazard – Torres

Не викам дека Челзи не е фаворит, или дека не е подобра екипа, али мој совет е за утакмицава да одиграте ГГ наместо 2ка. Поздрав до сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom