Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
mkd-82822.jpg

Убаво вика некој, сега ке дојде некој, и ке постира ливче со 5 прелази, и ти иде да се отруеш, не од љубомора, туку од тоа како е можно до толку да не те служи среќата...

ае помош од некој што игра и кошарка....
играм еднаа..цела утакмица + поени и до 4та 4тина не ми излага али играат и продужетци а нормално на продужетци ми излезе...сеа добитна е утакмицава или не , само немојте да ми одговарате со негативни одговори..маме им е*ам цела утакмица штом играм + поени значи дур не заврши .. :D

ае помош од некој што игра и кошарка....
играм еднаа..цела утакмица + поени и до 4та 4тина не ми излага али играат и продужетци а нормално на продужетци ми излезе...сеа добитна е утакмицава или не , само немојте да ми одговарате со негативни одговори..маме им е*ам цела утакмица штом играм + поени значи дур не заврши .. :D

samo u betcity se vazhat i prodolzhenija, taka da ne ti e fateno

Ја намирисав Фулам, ама што дека.. :D Леванте ми беше тотална утка :)

Attachments

• 2013-10-21 22.22.22.jpg
    2013-10-21 22.22.22.jpg
    713,7 KB · Прегледи: 34
Судиите колку беа наклонети кон Тимисоара, чудо. Т1 2+.. Наместо пенал во 90 мин за домаќините, свири офсајд. :facepalm:

Што е финтава со ова платно или што и да е кај голот на Виљареал?

Ја намирисав Фулам, ама што дека.. :D Леванте ми беше тотална утка :)

ауууу си ја намирисал фулам итоа добро , али кај се фаќаш за леванте ,,, ако загледаш поубаво у последно време коа игра леванте слабо паѓаат голови , све од 0-2 гола.....иначе штета фулам што си ја искинал :D

ауууу си ја намирисал фулам итоа добро , али кај се фаќаш за леванте ,,, ако загледаш поубаво у последно време коа игра леванте слабо паѓаат голови , све од 0-2 гола.....иначе штета фулам што си ја искинал :D

Лаком гз, тоа е работата. Место да си ја пуштам сингл Фулам, ја мислев 2-2&3+ или овака..
За Леванте си реков ај минатата им се деси Реал, сеа ќе изиграат нешто 1-2, 2-2..

Пс. Ни Билбао не искача :D
Ппс. Аха не искача :pos:

Лаком гз, тоа е работата. Место да си ја пуштам сингл Фулам, ја мислев 2-2&3+ или овака..
За Леванте си реков ај минатата им се деси Реал, сеа ќе изиграат нешто 1-2, 2-2..

Пс. Ни Билбао не искача :D
Ппс. Аха не искача :pos:

само што сакав да ти пишам.........ааа не искача,море мореее...ако излезе билбао на твое место да сум ќе паднам у депресија ахахахаха.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom