Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бугарија, Шведска, Русија и Грција. Ми текна да земам да анализирам за утре и искрено овие 4 да имам милион, ќе ставам. Коефициентот е мал, па затоа сега се мислам што да им додадам. Има неколку утакмици за играње, меѓу кои Италија, Австрија, Исланд и Англија х2.

Сте ги разгледале за утре натпреварите? Ај да видам дали може да додадете нешто...

Бугарија, Шведска, Русија и Грција. Ми текна да земам да анализирам за утре и искрено овие 4 да имам милион, ќе ставам. Коефициентот е мал, па затоа сега се мислам што да им додадам. Има неколку утакмици за играње, меѓу кои Италија, Австрија, Исланд и Англија х2.

Сте ги разгледале за утре натпреварите? Ај да видам дали може да додадете нешто...

Унгарија?

Сите три можат лесно да заебат не дека Гејциве неможат маа Латвија има отсуства доста, особено ови е татариве и Русиве едниве од шо незнаат колку местат другиве од тоа шо имаат заебан менталитет лесно можат да се какнат против Израел.

БИХ 2 2.70

Што сакаш ти 3 коефициент, ако ти е мал :icon_lol:, можеш добри пари да земеш, само да се сигурни.

^ Не заебавај пријателе, од каде кај мене пари за 3 коеф. :eek:

чорбаџија1

Ја гледав Унгарија ама не знам зошто некако не ми се допадна за игра. Некако заебани ми се естонциве, а коеф. не ми се допадна за да ризикувам.

Кртола

Искрено јас во овие натпревари сум многу убеден. Ги анализирав сите и на сите им е потребно победа и ништо друго. Доколку победи Русија ќе се израмни со изиграните натпревари на Португалија, а ќе има бод повеќе и моментален директен пласман на светско. Тоа ако не е мотив за победа не знам што е :)

Во врска со Шведска многу ме привлече фактот тоа што Казакстан не е последен шешир, туку претпоследен што значи дека бодовите ќе се важат и во битката да не се биде најслабо второ место, покрај тоа што ќе се важат за самата група (Австрија и Ирска зад нив играат директен дуел).

Бугарите ми се енигма и мене, ама Малта од 7 натпревари има 6 изгубено. Што значи дека губи, а на Бугарија и се клучни бодовите за второто место во групата. Сепак се сомневам малку во нашиот драг источен сосед :icon_lol:

Е сега никој не може да гарантира дека сите ќе излезат, ама имаат силни причини за победа против објективно послаби противници.

Него мене многу ме интересира што мислите за Украина-Англија? Доколку загуби Англија шансите за директен пласман ќе им бидат минимални, а покрај тоа ќе се борат и за бараж. Стварно не смее да загуби вечер, освен ако не сака пак да не учестувава на големо натпреварување...

Сите три можат лесно да заебат не дека Гејциве неможат маа Латвија има отсуства доста, особено ови е татариве и Русиве едниве од шо незнаат колку местат другиве од тоа шо имаат заебан менталитет лесно можат да се какнат против Израел.

БИХ 2 2.70

Ух, колку само не се слагам...

Ја ке ја играм 2-3 гола...

Русиа 1
Шведска 2
Бугариа 2
грција 1
англија x2
Франција 2

Се милам на 600 да ги пуштам, ама колку е паметно незнам:D

Русија,Шведска,Бугарија и Грција се 4 најиграни натпревари денеска, според непишаното правило во спортскава еден од овие 4 ке кикснит 100 % е сега моабетот е кој 2 најмалце од овие 4 да се изигрет, а да не се погодит мината :D

Русија,Шведска,Бугарија и Грција се 4 најиграни натпревари денеска, според непишаното правило во спортскава еден од овие 4 ке кикснит 100 % е сега моабетот е кој 2 најмалце од овие 4 да се изигрет, а да не се погодит мината :D

По мое треба да се избегни Русија, Израел не се наивна екипа, а сите останати играат против далеку послаби противници.

јас би ги играл Русија и Грција пошо сепак игрет на домашен терен

Вчера си паднав само на кошарка нашите што изгубија од Летонија. А Надал - Џокович ја фатив на точен резултат 3:1 ама џабе...

Mondonico
Се е во ред шо си пишал и реално е сите да тепаат мегутоа менталитетот им е гаден особено на овие од Источна Европа башка шо се корумпирани особено Бугарите,Русите се психопати или играат или неиграат се секавам со Азербејџан како тепаа овој нашиов судеше и им суди пенал па едвај тепаа
друг проблем како шо кажа некој погоре овие се најиграните 4 натпревари во Спортлајф исто се во топ и на Бетадриа а и веројатно насекаде со оглед дека одма пагаат во очи на прв поглед во билтенот кога ке го отвориш само да ти напрам компарација со петокот Холандија ја пукаа многу души дури и со хендикеп 2-2 мегутоа на нив и не им требаа бодови ,Босна 0-1,Швајцарија 4-4,Чешка 1-2 особено на Босна и Чешка многу испопагаа и тоа е она шо кажав Источно Европски репрезентации не се за играње

Денеска си играв на голови на заебанција малце.. :D

Уругвај - Колумбија - ГГ
Велс - Србија - ГГ
Австрија - Ирска - ГГ
Украина - Англија - ГГ
Словачка - БИХ - ГГ
Бразил - Португалија - 3+

Ова за 50.

И исто за 50, голови да дадат: Ибра, Балотели, Меси, Џеко и Суарез. :D

Првото носи 2000, второто 2500.

Kajgana Shop

Back