Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За да биде фер,ако не почне од 1 минута се рачуна 1 коефициент.:)

Епа ајде ВДВ даде гол за Хамбург, Крузе даде сега за Гладбах, ми останува Норич ГГ3+ (0-0), Ибра да даде и Игуаин. Овој не знам дали ќе игра, нели падна се удри нешто, ама скроз заборавив на тоа кога уплаќав, после ми текна..

Пак овие ПСЖ тешко ќе дадат гол ... ајде 1-1 ги имам .

Не бе, јас ќе уплатам некоја 3 за 3 и експресно ќе ја прекинат соработката :tapp:

И Холандија 2 и Франција 2 испаднаа минус. И аман бе, по 2 ипол гола во просек иде. На пола утакмици 2 на пола 3. А ако рачунаш дека Арсенал - Тотенхем може да се помочат од голови... Иначе 21- беше, 22 точно или 23+.. Сепак, заникаде, срамота.

4 утакмици во Премиер лига 1 гол падна и тоа кај што не требеше x2 ги имам Саутемптон и евертон со ПСЖ 1-1 , ама слабо оди среќава..

Да бев излезен сабјалево ќе ја уплатен ЕПЛ на минус, не знам зошто мислеше дека ќе биде 23+ :)

Да бев излезен сабјалево ќе ја уплатен ЕПЛ на минус, не знам зошто мислеше дека ќе биде 23+ :)

Океј, мора да признаам и оти заборавив дека Челзи - Вила го изиграа мечот и рачував 10 утакмици. :D

секоја чест вие шанси што ги промашија ПСЖ, статива во 1ва минута сега пак пречка и еден куп шанси

Дефинитивно овие ПСЖ немаат среќа . Голманите само против нив како да се повампирени све бранат , плус пречки стативи не можат гол да дадат .

Ај ај Ибра ќе дае гол! :P И Игуаин е во прв тим, само Норич - Сотон ГГ3+ да испадне. Ајде Кајгано МАГИЈАТА!

Значи а пишам ГГ3+ автоматски завршува 0-1 гол то е чудо едно. Yeovil, Norwich, Blackpool, Cardiff....сите завршија 0-1 гол :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom