Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
zavisi kako se raspolozeni tie sto rabotat, nekoi davat so druga licna karta nekoi ne.

ako saka nekoj neka gi pise ovie za nokeska ako ima akaunt colo colo 3+ , boca juniors 3+ , defensor 3+ , zeledon 3+:)

Може ли малку помош.
Имам играно 11 натпревари ама галатасарај го имам 1 и 3+ на него има 2 коефициента 1.15 и 1.45 значи 1 искочи 3+ не другите 10 сите фи фатив е сега ме буни дали е добитен тикетот

Може ли малку помош.
Имам играно 11 натпревари ама галатасарај го имам 1 и 3+ на него има 2 коефициента 1.15 и 1.45 значи 1 искочи 3+ не другите 10 сите фи фатив е сега ме буни дали е добитен тикетот

ako ti e dvojna sansa i ima zapirki megu 1 i 3+,dobiten si

Има некој искуство со претплата на Analize од фб (master zna блог) ? Многу време го пратев само од ФБ и многу ретко со смс тип, секогаш со информации му се типовите добро анализирани. Ако имал некој искуство како поминува во претплатата? оти се мислам со каков улог да го следам типовите шо ќе ми ги праќа.... нешто ми се смачи да зеам пола ден на резултати статистика табели, па билтени па форуми... за 30еу месечна претплата ваљда ќе си купам повеќе слободно време, е сега уште и профитче да се прави... Иначе ја чекам Минесота-Сакраменто 216.5+ , незнам се мислам дали да покријам со минус... едни од најофанзивните екипи во лигата се па не ми се дава да покривам...

Дали некој знае каде има во живо резултат на Аргентинска кошарка
Пењарол-Сиониста?

Пробајте ја оваа тие шо имаат акаунт на БЕТ365 Персита -Персијап 1Х од Индонезија се играт сабајле типов е цар за оваа лига а за 5 минути дури да напишам падна коеф на Бетсити 2.10 беше сега 1.90

2-0 кој испрати со здравје да ги трошит квота за 1 беше 4,50 па наеднаш падна ко луда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom