Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.558
- Поени од реакции
- 26.680
Да не знајте шо следува за 5 од 5 промашени?
Ништо. Откажи се како Џони

Јас ќе продолжам да се брукам со промашување на дупли шанси

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знајте шо следува за 5 од 5 промашени?
Е тоа ти иде знамМоре ко ќе ги подберам на Ролан Гаро сега![]()
Забрана за влез у кладилница,од мене толку![]()
Хаха нема врска, 50 денари беше уплата. Али јакото е што сите обратно излегојаЗа 5 од 5 промашени следува ВИП третман. Само тебе те пуштаат во кладилница за 1 недела за да добијат плата+ бонуси вработените![]()
Абе не можевмо да фатимо дур се играше у сите лиги фудбал сеа ќе фатимо
Ау не да се праат пари таму кога играв онлајн пред 2-3 години со еден член од форумов не ми текнува сеа баш како му беше никот бевме во група на ФБ и уш неколку други заедно на четот пишувавме нонстоп навечер буквално штампавме пари на Бразил и Колумбија па и на овие другите првенства од таму.Ја откако почнав да се кладам на овие ШЉ лиги, пари направив...
У овие Америчкиве лиги голови паѓаат како круши, Јужна Америка ти е само за кладење во живо...
Пишете ја Сион - Тун уште сега 2ка. И со хендикеп комотно може да ја играте.
Се распаѓа тимот од Сион, имаат финансиски проблеми, неколку кола наназад играат со младинци. 5-6 стандардни првотимци веќе го напуштија клубот. Тун мора да победи за да дојде до 5то место кое води во Лига Европа.Причина?
Ау не да се праат пари таму кога играв онлајн пред 2-3 години со еден член од форумов не ми текнува сеа баш како му беше никот бевме во група на ФБ и уш неколку други заедно на четот пишувавме нонстоп навечер буквално штампавме пари на Бразил и Колумбија па и на овие другите првенства од таму.
За недела
Хајдук - Нови Пазар 2 "Местена" 3за3 чекам квота знам за првата ми ја пуштија 5 беше квотата за 2ка на Хајдук само шо сеа ке е многу мал зато шо им требит за опстанок на Пазаров
Војводина - Ц.Ѕвезда нешто читав Ѕвезда со младинци чекам коеф и овде утре уше од 9 ке станам и ке чекам да отворат кладилниците![]()
Ја откако почнав да се кладам на овие ШЉ лиги, пари направив...
У овие Америчкиве лиги голови паѓаат како круши, Јужна Америка ти е само за кладење во живо...
Јас би внимавал тука...финале на куп,а бидејќи ПСЖ ја има веќе обезбедено титулата можно е купов да отиде кај Монпеље...сети се само на Шпанското првенство.Иако сите показатели се на страна на ПСЖ.Tomasino , друже ти го следиш ракометот, шо мнение имаш за ПСЖ-Монпеље ? Сакам да играм на Парижаните дали би било тоа паметен потег?