Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
НФЛ:
Каролина-Грин Беј 2 (1.45 сега)
Хех, интересно, 1.50 беше во понеделник, цела недела беше 1.45, денеска пак беше 1.50..
Нејсе, Каролина-Грин Беј 30:33
њин

Дај кажувајте Дурант и Дончич дали ќе се распукаат и кој од 76ерс ќе го замени Ембид , Макси или Херис?

Дај кажувајте Дурант и Дончич дали ќе се распукаат и кој од 76ерс ќе го замени Ембид , Макси или Херис?
Дончич редовно си ги плеска таму, пациенти му се, јасно ни е. Дјурант... кој ќе го чува?
Исто ти е брат, јас би го играл тој што има помала граница.

Не ја гибај Фила, шо знам без Ембиид, против Мајами... може и едниот и другиот да го затворат без Ембиид во тимот. Ќе шутира Макси ама дали ќе му тргне шутот или пак ќе го затворат Мајами не би ризикувал.
Играј подобро кец на Мајами со некој нормален хендикеп.

На Код емисијата спомнаа дека Евротип продал пола акции на некој бугарин.Дали тоа значи дека Евротип влегува на онлајн пазарот ?

На Код емисијата спомнаа дека Евротип продал пола акции на некој бугарин.Дали тоа значи дека Евротип влегува на онлајн пазарот ?
Па нека влезе барем имаат супер игри за играње за разлика од другиве.

Го чекам Херо ноќеска овер 22,5.

Почеток на 3 четвртина типот е на 22 со шут 8 од 14 од поле.

Еј 11 шута после тоа промаши.

Ѓабе ти минутажа и шутеви. Промаши абе положување, без да ми игра некој одбрана.

Сјебана работа е комарот, ниту ѓаволот неможе да излезе на крај со ова.

Го чекам Херо ноќеска овер 22,5.

Почеток на 3 четвртина типот е на 22 со шут 8 од 14 од поле.

Еј 11 шута после тоа промаши.

Ѓабе ти минутажа и шутеви. Промаши абе положување, без да ми игра некој одбрана.

Сјебана работа е комарот, ниту ѓаволот неможе да излезе на крај со ова.

За многу пари последен ако го чекам , голема материјална штета правам дома.
За поен еј , па фаул ќе изнуди нешо ќе се деси да го даде во цела четвртина...

Њукасл. :pos::aplauz:

Буквално ги остават да им се шетат у 16 метри. Никаков отпор, дури језиво е.

За многу пари последен ако го чекам , голема материјална штета правам дома.
За поен еј , па фаул ќе изнуди нешо ќе се деси да го даде во цела четвртина...

Абе не сум некој што игра на големи пари или што игра секој ден. Ја имав во комбо со Бостон, Мајами и Денвер. И се мислев него или Адебајо овер 21,5. И ај Херо го пишавме.

Кога не сака не сака. Буквално од 8-14 отиде на 8-25, не ми се веруваше што се промашува. Ај да не шутираше, ама тоа едно положување како ме накурчи. Сум пцуел во 4 сабајле, се чудеше понежната половина што кур ми е :LOL:

Секако пратам спорт, па ај да пишеме. Само си говори дека нема задоволство во ова ниту финасиски некој плус. Едино она со rabelbetting да им земеш некој кеш, ама и таму одма бан и лимитиран аккаунт ќе јадеш.

Како и да е. Клуч после ова на комарот.
Нема аир ниту лезет.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom