Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
партизан 1
интер 1
дебрецин 1
младост лучани 1
баерн м. 1

Дечки од мене кој сака да одигра сигурна утакмица
Cliftonville-Ballymena 1

еве ви серија б нешто
Ланчиано - Сиена 1
Бреша - Авелино Х
Јуве Стабиа - Модена 2

Дечки од мене кој сака да одигра сигурна утакмица
Cliftonville-Ballymena 1

ова од некоја анализа ти е или, дај нешто повеќе напиши зошто да ја играме.
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 11:18 ---
Интер 1 1.35
kasimpasa 2+ cela 1.2
Everton 2+ cela 1.25
eve vi 2 koef
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 11:35 ---
Денес едно типче акна по 50Е сингл на Челси Х и на Баерн Минхен Х...:eek:
јас пробував порано така на вакви натпревари фавотити кога играат со слаби тимови и кога х е над 4коеф али на мали суми и само во минус може да се биде, тешко во плус. Најмногу ми се имаше случено од 5 такви уплатени во еден ден да влезат 3.

Баер Леверкузен ми е најсомнителна и несигурна за кец денеска.
Хамбургер не се воопшто слаб тим, иако сеуште не можат да ја пронајдат правата форма оваа сезона.
Минатата сезона за малку не успеаа да се пласираат во место кое носи излез во Европа. Да имаа 3 бода повеќе, требаше да играат ЛЕ оваа сезона(ако не се лажам). Во последното коло загубија 0-1 токму од Леверкузен, кои беа сигурен патник во ЛШ, не им требаа поени. Можеби "ќе бараат одмазда денеска" тимот со највкусно име во Бундеслигата.

Sigurno ima visok pari. :D
Moze edna x ama dvete nema sansi.

edna da vlezi e sosem dovolno
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 13:11 ---
denes reshiv da ne frlam mn pari, za da mozam utre man utd da ja izigram singl so dobra suma .. pa si izigrav edno livce so 20 denari za 400 000 dobivka ;) em nema da se nerviram em ke se nadevam :)))

13:45 Рос Каунти - Селтик 1 ; 8
- Со оглед на коефициентот мислам вреди да се изигра ова, Селтик се поквалитетен тим ама изморени се од натпреварот во ЛШ негде прочитав и дека играчите што играа во ЛШ немале направено тренинг. Големи се шансите тренерот да одмори добар дел од првотимците + Самарас се жалел на мала повреда така да ова е шанса за Рос Каунти да се приближи во првата половина

Страв ми е од Челзи..не ги играм бидејќи оние ВБА се блесава екипа..на нејзино место Гетафе 1X и ај со среќа

@vidooq @ColdSky @martin_92 @Петар Р @Архивист @Мајло
момци ај гледам вие сте по јаките уплати, дајте предлог некој за денес ако не ви е проблем од 2-3 коеф за појаки уплати да фатиме и другиве нешто :)
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 13:53 ---
од тенисиве ми се гледа Лaцко за 1 денес 1.65 коеф
се мислам да го врзам со Дортмунд 3+ 1.6 koef

@vidooq @ColdSky @martin_92 @Петар Р @Архивист @Мајло
момци ај гледам вие сте по јаките уплати, дајте предлог некој за денес ако не ви е проблем од 2-3 коеф за појаки уплати да фатиме и другиве нешто :)
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 13:53 ---
од тенисиве ми се гледа Лaцко за 1 денес 1.65 коеф
се мислам да го врзам со Дортмунд 3+ 1.6 koef
вака јас одиграв денес

челзи 2+цела
баерн 1+I и 1+II
интер т12+
дебрецин т12+
коеф. 2.73 за 1000ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom