Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Не може. Сјебано им е нешто :)
И мои облози не моеш да отвориш така?
Нз не проберив тоа Барат најава на секое лајнари и сега ако излезе ова ке им ебам све клошарана

Нз не проберив тоа Барат најава на секое лајнари и сега ако излезе ова ке им ебам све клошарана
I mene istoto mi go praveshe, idam najava, chekam da mi ja dade ponudata so natprevari, i samo stoi taka prazno i pak se pojavuva poleto za najava. Mi ostanaa ushte 500 denari sakav da gi izigram ama ni toa nemozham haha

Да да, сјебана им е. И од моб пробував, џабе.
А и деновиве не им е прв пат. Викендов, идеш во понуда и врти тоа цело време и не ти дава натпревари.

Франција 1 5/10

Солиден почеток на денот ги фатив Холандија ракомет 2ка 2.40 и хендикеп +1.5

20:00 Argentina-Hrvatska/Total Shots on Target OVER 7,5 1,60

MEC KOJI MOZE DOSTA ODLUCITI

Argentina je vec pokazala u prvom kolu da je ranjiva ali takodje da se dobro ispromasivala i sami su na taj mec imali 24 suta.Sada sledi znatno tezi mec protiv Hrvatske i ono sto je jasno ovde ne smiju izgubiti jer bi bili vec jednom nogom kuci tako da ovde se mora ici na pobjedu u najmanju ruku.Hrvati su pokazali kvalitet i sa lakocom su dobili Nigeriju imaju izuzetno dobru sredinu i lako dolaze do sansi tako ocekujem jedan strasan mec sa obe strane i ova granica od 8 suteva u okvir ukupno mi zaista djeluje preniska kada se radi o ovakvim selekcijama.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom