Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Urugvaj i Spanija hendikep -1.5 na 200€

Не се баш сјајни Португалциве ама би требало да дадат 2 гола на Мароко, T12+ 1.87 или со плус 1 на 2.22 мора да се испрати ова

Португалија - Мароко 1-1 2-4
Уругвај - Саудиска Арабија 1-1 3+
Иран - Шпанија 2-2 2-4

Најлесно заработени 80 евра, откако уплатив се изигра уште еден поен и Осака предаде, апла се гледаше дека не може да игра, чудно што не беше блокиран мечот за уплати
untitled.png

Totalen promashaj sum Svetskovo.. Si vikam denes Urugvaj ke vrkaat gol razlika za prvi u grupa, ovie dadoa eden nikakov gol i tolku od igranje fudbal.

Резултат за пари печалење 1-0.[DOUBLEPOST=1529513160][/DOUBLEPOST]
Totalen promashaj sum Svetskovo.. Si vikam denes Urugvaj ke vrkaat gol razlika za prvi u grupa, ovie dadoa eden nikakov gol i tolku od igranje fudbal.
Не си само ти.И ја претежно ги играм на голови ама ништо-тиња.

0-2 ја играв Уругвај, ама овие швеѓаниве се наопаку :icon_lol:

На еден лист од 7 утакмици ги имам -6.5, како што тргнало до финале да одат нема да ја надминат границата. Мароко исто минус ми се, листот ми е одличен засега освен идиотите Колумбија со мочаниот црвен во трета минута. Иако се надевам уште, ако мине група Колумбија ќе надминат 5.5 сигурен сум.

0-2 ја играв Уругвај, ама овие швеѓаниве се наопаку :icon_lol:

На еден лист од 7 утакмици ги имам -6.5, како што тргнало до финале да одат нема да ја надминат границата. Мароко исто минус ми се, листот ми е одличен засега освен идиотите Колумбија со мочаниот црвен во трета минута. Иако се надевам уште, ако мине група Колумбија ќе надминат 5.5 сигурен сум.
Ja sum presoliden za sea... Arabia kostarika korea i panama minus bodovi...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom