Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
за торонто од 10 на 8.5 :unsure:, добро сепак коефициентот не е мерило на сигурност.
Мислиш Торино ? :D

1,3 коефициент на сингл за 200 евра мене лично ми звучи како нелогичен потег најди некоја солидна екипа и играј ја на дупла шанса или нешто него ли вака ако те заебе ептен ќе ти биде заебано да пцуеш по 1,3 коеф па уште и рано од сабајле

него он-топик се мислам "моиве" дали да ги играм 1Х 1,4 и нешто е коеф. Сити не се нешто посебни на гости.

Мислиш Торино ? :D

1,3 коефициент на сингл за 200 евра мене лично ми звучи како нелогичен потег најди некоја солидна екипа и играј ја на дупла шанса или нешто него ли вака ако те заебе ептен ќе ти биде заебано да пцуеш по 1,3 коеф па уште и рано од сабајле

него он-топик се мислам "моиве" дали да ги играм 1Х 1,4 и нешто е коеф. Сити не се нешто посебни на гости.

Ја имам Наполи 1.36 коеф...Мислам ептен лаганица ќе си победи

Ја имам Наполи 1.36 коеф...Мислам ептен лаганица ќе си победи

А бе добро ако победи Наполи супер ќе биде лесно ќе си направиш пари ама мора да го имаш во предвид и ризикот, како на пример денеска некои со Јунајтед инфаркти што доживуваа :)

Не поцекај за јунајтед :D не за друго сите утакмици ми губеа одпочетка јунајтед, минхен, леверкузен на крај среќа па добитен испаднов.

Он за утре добра двојка псж ми стои.

А бе добро ако победи Наполи супер ќе биде лесно ќе си направиш пари ама мора да го имаш во предвид и ризикот, како на пример денеска некои со Јунајтед инфаркти што доживуваа :)

Хаха па јас исто доживував инфаркт со Јунајтед и тоа за добри пари,фала му на бога со доста голема среќа победија...иначе за следното коло Фулам-Јунајтед 2 1.65 коеф... (y)
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 01:45 ---
сепак јас се предомислив и ке го одиграм следново
Тикет за дуплирање
Наполи 1 1.36
Динамо загреб 1 1.18
Атл Мадрид 1 1.27
Вкупна квота: 2,03

1010 - 1 1.40 totenham - hull
1706 - 2 1.70 roda - psv
1708 - 0-2 2.15 fc zwolle - az alkmaar
1910 - 2 1.75 st. etienne - psg
3003 - 1 1.40 napoli - torino
3009 - 2 2.35 parma - milan
3705 - 2 1.80 osijek - rijeka
2437 - 2 1.65 fc brasov - steaua

Некое мислење ? :Д

Napoli - Torino

1
1.35
Tottenham - Hull

1
1.42
Villareal - Valencia

GG
1.63
Kayserispor - Galatasaray

2
1.45
Benfica - Nacional

1
1.30
Saint-Étienne - PSG

2
1.75
Atl.Madrid - Betis
1 3+
Total:17.83
Што мислите за тикетов?Планирам да го играм за 100. :)

За толкава уплата, не арчам тастатура. :D
Пази на Атлетико со головите. Машини се дома, ама ке се случи многу наскоро да имаат минимална победа.
Тотенхем ке го играм GG.

Наполи за 10еур уплата 14добивка,ете ептен лесен начин за да заработиш 200денари хх...бтв јас ке ја играм Наполи со 200еур.

да да јас само на овој начин се кладам со повеќе влог помали квоти и така ми оди...не форсирам многу

Дај покажи како изгледа кога форсираш многу.

200 евра не форсираш ич :pos::pos:
Ај лека ноќ спијте, не е баш најпаметно решение во 2 часот да размислуваш како да напраиш пари на коцка.

Дефинитивно. Му викам дека да не игра 1,37 коеф, а притоа спомнувам 1,41.. батали макар што е дупла шанса не се игра 1,4 на дерби меч.

И намалете со коцкава да не ве гледаме низ кајганава со Огласи како продавате ролерки и останати работи :icon_mrgr:

Ти веќе загуби една денес...

За утре нова изгледа, од кланица...:D

Ај најди за Партизан што реков...
И за утре Атл. Мадрид и Тотенхем киксат глава ставам одма сечам ја од корен :D

Еден совет ќе ви дадам да не го играте Наполи утре..па и на толкави пари сингл :facepalm:.....не се става 200евра на Наполи...мислам не викам дека нема да тепа...ама ризикот е голем..сигурно се сеќавате што направија со Сасуоло :pos:
Утре дефинитивно најсигурна е Динамо Киев 1.
Бриж нема шанса да изгуби...значи 1x...
И Катанија 1....над 3 коеф е тикетот..ама 100% добивка...не знам колку ќе му ставам утре..ке размислам убаво ноќва...

Инаку според моите стручни анализи за утре би требало да излезе и ова:
Удинезе - Рома ГГ 3+...2.4
Монако - Лион 2+ПП...2.8
Порто - Спортинг Т1 2+ 1.7

Можете да ги одиграте на по 100 евра пример...или некој со подлабок џеп може и повеќе..тоа е тоа...нема потреба да ми се заблагодарувате...
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 02:30 ---
1010 - 1 1.40 totenham - hull
1706 - 2 1.70 roda - psv
1708 - 0-2 2.15 fc zwolle - az alkmaar
1910 - 2 1.75 st. etienne - psg
3003 - 1 1.40 napoli - torino
3009 - 2 2.35 parma - milan
3705 - 2 1.80 osijek - rijeka
2437 - 2 1.65 fc brasov - steaua

Некое мислење ? :Д

Рода е потенцијална бомба..и тоа срашна...може и со 3-0 да одекне...Парма - Милан...2? ...нема шанса....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom