Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми каже Рошдејл со МКДонс дал ја има негде по интернетов ? Ја чекам ГГ3+ се посрав од барање, нигде нема.... све да им изнаебам по список мајчин.

За денес една сингл ќе пуштам само. Хокеј Лига на Шампиони

Fribourg - Munchen 2 @2,50
Анализа нешто ова она, или онака ги пратиш?
Ако си прилично сигурен кажи да ја рокаме..

Некој да ми каже Рошдејл со МКДонс дал ја има негде по интернетов ? Ја чекам ГГ3+ се посрав од барање, нигде нема.... све да им изнаебам по список мајчин.
Livescorehunter.com

Sent from my msm8909 using Tapatalk

Rengers pak ke zaeba rabota ovoj vikend ..kleti skoti ..
Vcera Dundee isto .
Ajmo uste oni 3+ i Chorley eden gol za dobivka .

Rengers pak ke zaeba rabota ovoj vikend ..kleti skoti ..
Vcera Dundee isto .
Ajmo uste oni 3+ i Chorley eden gol za dobivka .
Те препишав,уште 1 гол на двете.... и вечер сите на Бешикташ,Ајакс,Базел и Јуве... :D

Ливерпул и да игра и со Беласица не го пишам..Гомно од клуб.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Fram gi prepishav od tuka ja vidov, 2+ cela, 1-0 zavrshi, samo taa ne mi beshe od anglija, anglichanite 14 utakmici 2+ gi fativ :D

Од 39та минута Чорли и не ја дава,што малери ќе бевме бе....
Ima i poloso ..od proslata sabota do ovoj tiket,30K mi skinaa za gol,i na edno Newcastle 1 .krv im ebam
Pustiv
Lester gg3+
Barsa 1&4+
Bazel 1&3+
Ajax 1&3+
Juve 1
Na 500den

f6463dfa41daa0b188a16e0778a86338.jpg

Ејј да ти ебам несреќа .... ја играв Барса 5.5 корнери + прво полувреме 5 корнери имаше до 29 минута и не падна уште еден ..

Анализа нешто ова она, или онака ги пратиш?
Ако си прилично сигурен кажи да ја рокаме..
Им фрлив 1400 јас толку имав. Незнам зашо толкавав коеф имат. Минхен се шампиони во бундесон а Фрајбург сосема случајно влегоја во лш. 2 класи се појаки од швицарциве + се засилија годинава со двајца американци.

Ајакс никад титула дома да не освоите не во последно коло ко лани што изгубивте титула, оваа година 10 кола пред крај да ја изгубите, и лш да не видите умрени говеда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom