Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во која кладилница е најубаво да се изигра систем? Пошто еве 2 денари во златна е комбинација, во другите како е? И која кладилница има најголем коефициент за ГГ3+ ? Планирам лигиве гг3+ сите со систем да ги лупнам особено гермаците ке фркнам тешка пара 5/8

Во која кладилница е најубаво да се изигра систем? Пошто еве 2 денари во златна е комбинација, во другите како е? И која кладилница има најголем коефициент за ГГ3+ ? Планирам лигиве гг3+ сите со систем да ги лупнам особено гермаците ке фркнам тешка пара 5/8
za gg3 spored mene najdobri koeficienti ima vo Zlatna( posle Zlatna se Sportlife, a betcity i mozzart se uzhas).
Za sistemi mozhesh vo betcity da izigrash kakov sakash sistem od 30 denari pa nagore, primer jas minatiot vikend izigrav sistem 4 od 14 za 30 denari uplata :D

za gg3 spored mene najdobri koeficienti ima vo Zlatna( posle Zlatna se Sportlife, a betcity i mozzart se uzhas).
Za sistemi mozhesh vo betcity da izigrash kakov sakash sistem od 30 denari pa nagore, primer jas minatiot vikend izigrav sistem 4 od 14 za 30 denari uplata :D

U Sport Life ti e 1 denar kombinacija :)

Дали влијае комбинацијата со добивката? Односно да речеме коеф е 10 и сеа 5/8 во златна ќе имам поголем ќар или 5/8 во спортлајф ќе имам поголема добивка на истиот коеф 10.. Дали е боље 1 денар или 2 денари комбинација, како тоа влијае врз добивката ми е прашањето :D нормално при цетирис парибус

Тоа ти е минимално :tapp:
Ти може и 50 денара комбинација да ставиш...

Најдов кој да ги изиграм од германциве 3+ ти ебам тој мајнц и херта ....

Малме еј, ја најдов тим1 да ги играм :pos:

Imam info da ne objasnuvam na dolgo i siroko

Termalica Nieciecza-Gornik Zabrze 2 !!!!!!

http://tinyurl.com/z67uzv7

брао за инфото, +1 на листата катастрофални играчи од кој никад више ништо не препишувам... ќе беше се океј ако не го акцентираше типот како со инсајдерско инфо.

Монако е кец ко куќа, приморани се да тепаат бидејќи со реми го губат 3то место од Ница ако тепа.

п.с. жими се ќе почнам да водам статистика на успешност на членовиве у темава

И мене исто ме заеба истата утакница...

Јебига, се истрчав ко дете по лижавче на утакмицава, имав изиграно веќе Хорн хендикеп сингл, тикет на кој сега си чекам уште една, и дубл исто на солидна уплата, али членов ми изгледаше прилично сигурен, па си ебав 1000ка

Јебига, се истрчав ко дете по лижавче на утакмицава, имав изиграно веќе Хорн хендикеп сингл, тикет на кој сега си чекам уште една, и дубл исто на солидна уплата, али членов ми изгледаше прилично сигурен, па си ебав 1000ка
da me poslusase mene taa 1000ka da gi turese na nemcite 5/9 GG+ sega ke kesirase

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom