Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kakvi samo ubai granici ima u sportlife ...
DeAndre 12.5+
Howard 12.5+
Lou 14.5+
Beal 17.5+
JJ Redick 16.5+
Hill 12.5+
Eden od Curry 25.5+ ili Klay 20.5+
I nrm Dirk,Cousins,Rondo i Matthews site plusevi ..
Samo kako da se kombiniraat .
Mislam deka ke gi pustam ovie od ran termin,JJ,DeAndre,Howard i Hill plusevi na 500den ..

Последно уредено:
haha po bolen poteg vo svetot na tenisot nema da se sluci od skokot vo visocina na Troicki

Гофан прелесно,ама Трентино..:( Трет сет 8-3 водеа,им направија 8-10 и сега губат ко стоки 15-22.:sekcza: Серија 19-7 немогуче.

Додиг/Мело некаа тепаат,инаку пепел.

Kakvi samo ubai granici ima u sportlife ...
DeAndre 12.5+
Howard 12.5+
Lou 14.5+
Beal 17.5+
JJ Redick 16.5+
Hill 12.5+
Eden od Curry 25.5+ ili Klay 20.5+
I nrm Dirk,Cousins,Rondo i Matthews site plusevi ..
Samo kako da se kombiniraat .
Mislam deka ke gi pustam ovie od ran termin,JJ,DeAndre,Howard i Hill plusevi na 500den ..
Jokic +, Rondo +, Canaan +, Hill +

Новицки е чист минус денес.

Гофан прелесно,ама Трентино..:( Трет сет 8-3 водеа,им направија 8-10 и сега губат ко стоки 15-22.:sekcza: Серија 19-7 немогуче.

Додиг/Мело некаа тепаат,инаку пепел.
Све да им ебам нивно

Домагој Павловиќ - да ти ебам се најмило!

тоа е тоа, да се заврши неделата со стил, германци губат ракомет дома после победа во гости и испаѓаат во нокаут фаза, знаете колку често се дешава тоа, можеби еднаш во 50 години, и тоа до 40 минута Загреб немаше ниту едно водство во мечот, нонстоп во негатива од 2-3 гола, и успеаа на крај да победат со 2 разлика и да се пласираат, немој да ме јебеш, прво коефициентот ми беше чуден, 1.36 на германска екипа дома после гостинска победа, и како тргна мечот си викам ќе ги потопат, ама не, Марфи имал други планови, има ли смисла што се дешава овие 7 дена само не ми е јасно, па не баксуз незнам што да е човек ова е ненормално, на 24-21 коефициентот дека Загреб ќе се пласира сигурно бил преку 50, ама ете и тоа се случи

Вујо мајсторе ејјј што се дешава Загреб со деца ги исфрли германциве .. :pos:

Каква шуга е Диандре.Сите шутеви што ги промаши беа од под кош и чисти зицери. Вкупно 5 шута промаши,а два не му се рачунаат поради фаул,ама му беше дозволено да шутне ама глупчо положувања промашува. И две слободни промаши,тоа стандард му е па нема што да се жалам. Воедно има и 5 офанзивни,а на полувреме само 8 поени.Комотно 14-15 поени требаше да има.

Пирс е ѕвер.Додека шутне,ја можам да појдам да мочам и да се вратам.Се влече ко некоја баба.:neetaka:

Некако плус да влезе Клиперс ако може?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom