Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Brook taka onaka,si stigna na granica,veke 19poena ima,mizeren sut ..
Knicksi gubat ko stoki,Lebron 8poena prva cetvrtina,sega ke go ladi .
Caldwell-Pope 0/3,ti ibam glupakot,edino sto Towns ide dobro ..krv da serat .
Lebron nieden poen vtora cetvrtina,Pope celo prvo poluvreme 0 poena .
Al zatoa Knicki gubat 300razlika .
Kajgana Magijo,daj uste Lebron i Pope po 7poena po nekoe cudo [emoji2] [emoji2]

Последно уредено:
@Tomasino Флензбург, Рајн Некар или Кил кои од овие е најсигурен? Пиши побрзо :P

@Tomasino Флензбург, Рајн Некар или Кил кои од овие е најсигурен? Пиши побрзо :P

Не треба да го прашаш Томасино за ова..се знае дека Флензбург ќе му ја здроби глата на Монтпеље..исто така мислам дека Магдебург и Грањолес ќе победат

cd32e53f79133df906f389a5613e1068.jpg

Uste edna u niza ..Caldwell 9poena,od koi site gi postigna treta cetrvrtina ..
1/2 i 4ta nitu eden poen ..
Sut 3/13 ..za tri poena 2/7 ..
Ebenj 23% .koe cudo ejj,sto se desava ..lele .
Daj najdete mi nekoja cikanga ..da ja izvadam ova losa sreka sto me praka ..
More po 2poena sekoja cetvrtina da postignese i toa slobodno sto go promasi ..
Brook samo 7poena imase prvo poluvreme,Lebron isto samo 8poena,i vodea 25+ razlika ..i si prebacija dvajcata granici .
Za vecer Zicer Curry-to 31.5- u zlatna kopacka ..

Brook samo 7poena imase prvo poluvreme,Lebron isto samo 8poena,i vodea 25+ razlika ..i si prebacija dvajcata granici .

пуштај ги 3од4 . Со сите 4 ќе имаш добивка околу 100евра, а со 3 погодени ќе си кар некој си 200-300 денара и нема да ги раниш овие од копачка :D

Spijas be nekogas brat :D

пуштај ги 3од4 . Со сите 4 ќе имаш добивка околу 100евра, а со 3 погодени ќе си кар некој си 200-300 денара и нема да ги раниш овие од копачка :D
Znam be ..ubo i toa ..al koga igram tri para,si fakam dve,onaka posledno vreme,da se 'vadam',pustam po 4 para,i nrm si fakam lagano po 3 ..

Spijas be nekogas brat :D
Ne,potezok kockarski i svalerski zivot nema drugar,dvete u kombinacija,smrtonosni posledici ..
Mame si ebavme ..otide zdravjeto ..

Da gi ranevme samo ti e od kopacka ke nemase ko nas

Denes ke si igrame da izgubime,nikako ne mi se svigaat Dirk 22.5+ i Cousins 28.5+,al ke gi pustam ..zaedno so W.Mathews 14.5+ i Rondo 10.5+ na 1000den u Marbet ..
Podobar tip od Cousins mi e Gortat na 13.5+,ali igraat posle 3saat .
Pa taka ke gi gledame site 4 para od 12h ..

@memet122 зошто толку рано ги уплаќаш? Почекај до вечер некое инфо за не играње може ќе излезе и тогаш ќе склопиш..

@memet122 зошто толку рано ги уплаќаш? Почекај до вечер некое инфо за не играње може ќе излезе и тогаш ќе склопиш..
Parsons se povredi,isto i Deron vecer ne igra,najmalku uste ovoj natprevar nema da go igra ..
Dirk odmoren,zadna ne igrase protiv GSW .
A za ova pricina vcera go igrav i Pope,odmoren,se borat sa playoff,dobri brojki,dobar matchup,i kopileto ostana na 9poena,so onie suta,bar 35% da imase,ke idese plus .ti ibam srekata .
Rondo protiv bivsite,ova sezona im ubaci veke 21 i 18poena ..
Mathews u dobra forma,protiv Gsw raspali ..
Edino sto me plasi e Cousins,bas vcera procitav,nesto problemi so nozete,al eve,mora nekoj da se najde da te zaebe ..

Parsons se povredi,isto i Deron vecer ne igra,najmalku uste ovoj natprevar nema da go igra ..
Dirk odmoren,zadna ne igrase protiv GSW .
A za ova pricina vcera go igrav i Pope,odmoren,se borat sa playoff,dobri brojki,dobar matchup,i kopileto ostana na 9poena,so onie suta,bar 35% da imase,ke idese plus .ti ibam srekata .
Rondo protiv bivsite,ova sezona im ubaci veke 21 i 18poena ..
Mathews u dobra forma,protiv Gsw raspali ..
Edino sto me plasi e Cousins,bas vcera procitav,nesto problemi so nozete,al eve,mora nekoj da se najde da te zaebe ..
Избегнувај ги тие од Деторит, откако го земаа Харис ептен ги поделија шутевите.

@Tomasino мислење за -/+ играчиве ЛШ?

Избегнувај ги тие од Деторит, откако го земаа Харис ептен ги поделија шутевите.

@Tomasino мислење за -/+ играчиве ЛШ?
Dovolno sutevi zede za da ide plus na taa granica,al sto ne mozese da pogodi,toa e drugo .
Inace zavcera tinja bese Harris,pa i zatoa go zedov Pope,al eve ..inace poveke Milsap mi se svigase za plus,no me plasese toa sto zavcera,pocna 4/4 prva cetvrtina,vtora dade uste 2poena,i na kraj si ostana na 14poena ..nejke,badijala i sve ..
Eve vecer e dobar minus Curry,edino sto mi ide na pamet e da go vrzam so Howard + na 12.5+,no nemam uste eden par od zlatna ..otkako e dojden vo Rocketsi,sekogas gi polni,no me plasi negovata forma posledni 4/5 natprevara ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom