Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каков ретардиран ракомет, на полувреме 31 гол, второ потоп, моментална граница 53.5 ццц

Mnogu potesko e da se fatat igraci od Evroligata,otkolku od NBA.Tie imaat i zagarantirana minutaza,pa duri i sutevi,a vo Evropa se ceni mnogu poveke pridonesot vo odbranata,otkolku vo napad.Retko soliraat igracite,a toa vo NBA se slucuva mnogu pocesto.Igrac ako privatizira topka kako sto pravat Bryant,Westbrook,Anthony i taka natamu,odma na klupa odi.

Uste eden problem e sto poradi cvrstata odbrana sto se praktikuva,poradi fauli moze da zaspijat na klupa.

Eve denes Delaney samo 4 suta,ama zatoa 10 asistencii.Ima prosek od 19,3 poeni po natprevar,denes samo 4.Epa kaj sakas da pogodis.:)

Valencia 6-0 na prviot natprevar,denes ko bajagi trebase da gubat a tie vodat 3-0.:ROFLMAO: Tuka mislam deka e do Neville.Neville effect ftw :sneaky:

Ебати Вилбекин кретен последен напад ја има топката и му ја избија од раце ни фаул не успеа да добие ..

uplateno mi 18:24:46 casot a belluci pocna vo 18:20 na stranata na evrotp go pisuvase od 18:30 i go pustile livceto a veke bil pocnat, nema da smeni nisto neli

Како може бе билан + и ерден + да не излезат.... џабе кузминскас и цска плусеви што ги фатив....

vo koja kladilnica si go fatil Kuzminskas na 11.5 granica ?
Сега гледам и Кузминскас не искочил лелее боже мајкооо 9 имаше на полувреме аиииииииии овие имаа над тоа што требаше да имаат на пол и пак не искочија ццццц

uplateno mi 18:24:46 casot a belluci pocna vo 18:20 na stranata na evrotp go pisuvase od 18:30 i go pustile livceto a veke bil pocnat, nema da smeni nisto neli
Слична ситуација имав и јас на добитно ливче и ми ја рачунаа утакмицата како 1 коефициент.

Kakov gol primi Napoli ej,nekad pomisluvam deka nekoj mi ima frleno magija .Inaku nema sansa ova da mi se desava

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom