Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слика or it didn't happenЌе си го испушам самиот ако ја фатам Исланд 27,5+ после само 10 гола на полувреме.![]()
[DOUBLEPOST=1453242636][/DOUBLEPOST]
Браво, цар си!Македонија Т1+25.5(ако победуваме нема да е со резултат 22-21,многу тешко ова,а и да губиме недајбоже ќе губиме во меч со многу голови,па и во двете варијанти треба да пребациме)....
Белорусија-Норвешка,кој кур се овие бе -59.5,еден меч изигра таа Белорусија и сега ги напраја небаре Кил се,ај у курац таму,а мечот е преважен,мислам дека нема да има 60 гола,многу се бе,посебно не ми се верува Норвешка да дозволи да си еби матер мечот,и нив не им одговара да ги разиграат Белорусите...
Хрватска-Исланд,овде не знам шо да очекувам,треба да тепа Хрватска ДА,ама со онаа криминална одбрана која ја играат,и онај кретен од селектор се бива..
Исланд е опасен тим,мислам дека имаат сила за 28 комада.некако само тоа ми изгледа реално +27.5 Исланд...
Франција -28.5,не би требало да пребацат експертите,посебно не зошто мечот е од највисока важност,би требало да е рововска борба,под услов да се разбрани носот Шмал,ако брка муви ништо,сепак ќе одам со предност за Пољаците,барем ако ништо друго во тој сегмент од играта да ги задржат на 28.5 минуска,па ако сака нека губат со 10,само нека не примат многу голови..
Иначе дупка се Пољаците,за грев се во напад,а плус Тити лудакот,и Т1 +беше добра опција,ама против Тити вештерот и онај килав напад НЕ ФАЛА....
 Штета што не те следам, пишам по мое и паѓам нормално. На едното Македонија 1 ме ебава (ако нека бега нешто, пласманот е битен), а на другото Наполи 
 Кога ќе можеш типувај за утре, да не те цитирам, сигурно и други те цитираат, да не гледаш 1000000000000 нотификации 
Ааа колку си смешен ама пред мечот да си кажеше нешто вакво немаше да биде лошоне играј против ривалите на субјективно мислење
![]()
 Спортска никогаш не играм субјективно, не гледам ништо субјективно во тоа да мисли некој дека Интер ќе биде поразен од Наполи на Сан Паоло. Ме фатија неспремен само затоа што Инсиње, Хамшик, Игуаин и Жоргињо сите првотимци беа на клупа. Очекував барем двајца од овие да стартуваат.Ааа колку си смешен ама пред мечот да си кажеше нешто вакво немаше да биде лошоСпортска никогаш не играм субјективно, не гледам ништо субјективно во тоа да мисли некој дека Интер ќе биде поразен од Наполи на Сан Паоло. Ме фатија неспремен само затоа што Инсиње, Хамшик, Игуаин и Жоргињо сите првотимци беа на клупа. Очекував барем двајца од овие да стартуваат.

Јас не претпоставив така и очигледно сум погрешил, тоа е здравје нека има.Pa so site sili ke odat na Seria A, mozese da se pretpostavi, deka ke im go ostavat kupot![]()
Нека фаќаат,секогаш против гнасните кладилнициСите фативте освен @Tomasino ?а сите препишавте од него
Мене официјално одкако даде Лиевски 4 гола, само капитенот наш.

.Норвежните,Кире,Гигу ме уништија...

Не игра овај многу,нема некоја минутажа,а и кога игра како да не е тука..Расмус Лауге Шмит 2,5 граница.. Не е нешто + овој?
Не игра овај многу,нема некоја минутажа,а и кога игра како да не е тука..
Иначе ако потегни шутеви би требало да е плус,само заебано е шо има двајца играчи шо ги ротира Гудмунсон таму,и Ѓупакот Менсах,плус младиот Дамгарт....