Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Уште 1 гол Сораиндо и 2 гола Гигу ајде пријатели , иначе полјациве ќе ме стресеа сега ги уплатив уште во 4 минута на 4-1 дека ќе дадат 15 или повеќе гола и едвај дадоја уште еден од 24 минута еден гол дадоа само.

Прво провери да не си уплатил по грешка under наместо over. Ако немаш направено грешка, оди на чет, ќе го средат тоа за бргу.
Да не четот разрешивме згрешиле.
Пошто 1:1 ја заклучија пауза пишуваше и после ставија 1:2 конечен.

Петерсон мајмуне само ако не даеш уште 3 гола маме ти ебав последен си ми на ливче

Koj star peder e ovaj Onesta be,go izvadi Gigu i sega Mae igra na levo krilo,ah be pleme vase.

Сега ќе го пишев истово го чекам уште Гигу 2 гола и 1 гол Сораиндо..
Nema ni da vlezi Gigu,psihopat e Onesta,go igra Mae preden vo 5-1 zona,a gi ubija so taa odbrana,mater da mu ebam negova,ist slucaj kako Kire-Manaskov,barem penalite da gi sutkase,toa ti e,eden promasen penal i si eba mater se,zatoa e glupo da odime so logikata ABE TOJ PENALITE GI PUCA,ODI +,ete kolku odi.:popce:

Nema ni da vlezi Gigu,psihopat e Onesta,go igra Mae preden vo 5-1 zona,a gi ubija so taa odbrana,mater da mu ebam negova,ist slucaj kako Kire-Manaskov,barem penalite da gi sutkase,toa ti e,eden promasen penal i si eba mater se,zatoa e glupo da odime so logikata ABE TOJ PENALITE GI PUCA,ODI +,ete kolku odi.:popce:
Абе се мислев дали Карабатич - или Гигу + и си реков денес ќе има контри ќе фати некоја контра некој гол од крило 1-2 пенала лесен плус ама кога го промарши вториот пенал знаев дека нема да шутира повеќе тој . Инаку Бјелецки ги растури.

Голманот на Исланд даде гол фамозниот Палмарсон уште не :pos:

Ќе си го испушам самиот ако ја фатам Исланд 27,5+ после само 10 гола на полувреме. :pos:

Што е ова бе до кога ракометов една ќе ме дупи и за еден гол да ти ебам Петерсонот да ти ебам гомнарот у пичка 3/6 имаш мајмуне еден од 45 минута ниеднаш не шутна на гол

Наполи-Интер 1@1.7 во СЛ

Ај малку да ве оттргнам од тие ракометите оти главата тапан ми ја направивте :D. Копа Италија 1/4 финале еден натпревар се игра. Наполи против Верона во минатата рунда извади прв тим иако играа против последните од лигата, што значи дека сериозно го сфаќаат купот. Таков тим се наполитанките, едноставно ги сфаќаат сериозно сите мечеви. Дури и да играат со втор тим пак се квалитетни бидејќи Мертенс и Габиадини се желни за докажување и секако може да акнат по некое голче. За Интер од друга страна мислам дека вечер натпреварот ќе го одиграат само затоа што распоредот така налага. Копа Италија сметам дека не им е битна бидејќи после многу години се во борба во првенството за пласман во ЛШ и најмалку што им треба е двомеч во полуфиналето што следува со Лацио или Јувентус. Од друга страна недостаток на Интер е тоа што нема квалитетна клупа, особено во одбрана па ако не игра барем еден од штоперите Муриљо или Миранда ќе бидат доста ослабени, а да не зборувам за тоа Ханданович ако не е на голот што е вообичаена пракса во купот да брани вториот голман.

Се на се одличен е коефициентот и вреди да се одигра.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: не играј против ривалите на субјективно мислење :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom