Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ska winer 1
Arsenal gg3+
Emmen gg3+
Breda 3+
Sirius 1&3+
Galata 1&3+
Achiles gg3+
Jong Ajax gg3+
Mastricht gg3+
Sitard gg3+
FH 3+
LeMont gg3+
Coric 1
Uplata 30den .

Ska winer 1
Arsenal gg3+
Emmen gg3+
Breda 3+
Sirius 1&3+
Galata 1&3+
Achiles gg3+
Jong Ajax gg3+
Mastricht gg3+
Sitard gg3+
FH 3+
LeMont gg3+
Coric 1
Uplata 30den .

Ти како еден мој другар форсира ГГ3+ , скоро сите типови на ливчиња му се такви, плус уплаќа 30 на тикет.

Ти како еден мој другар форсира ГГ3+ , скоро сите типови на ливчиња му се такви, плус уплаќа 30 на тикет.
Tolku so mi se odmili sportska,cudo nevideno ..sakam i se da batalam,i da ne stapam v kladilnica .vaka si uplakam,po 20-100den livce .i gledam da gi fatam utakmiciti od veceren termin,da nemam moznost da idam na popraven .ubavi godini i pari na ova govno izgubiv,prosto ne vredi.
Osven denes jaka uplata na
Emmen gg3+
Ska win 1
Galata 1t12+
Sirius1t12+

Дали им се верува на овие што сликат слики на тикети добиени со кофециент 30,14 не знам што па барат пари да ти кажат утакмици за следното коло ?

Дали им се верува на овие што сликат слики на тикети добиени со кофециент 30,14 не знам што па барат пари да ти кажат утакмици за следното коло ?
Не биди глуп. Најсериозно.

Не биди глуп. Најсериозно.
Онака прашувам човече, и мене не ми е за верување, тие ако добиват секој втор ден такви тикети ке бидат ебани милиаредери, што ке им е ситна пара што барат за да ти кажат утакмици

[emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:
Тоа е тој кладилничарски муабет, не играм веќе, здравјето си го изгубив, бла бла бла бла, и на крај: Освен денес јака уплата на следново. [emoji23][emoji23][emoji23]
Абе Мемо бе. :D
Abe matuf,ne uplakam toa,samo sto mi faka oko,bi mu roknal 1000den na tie 4 utakmici ..i najseriozno,uste igras 2+ kon ..sleden vikend All In na Glenavon,Linfield,Celtik,Tns 2+ konecni,vkupen koef 1.24 .sala na strana,cekam da pocnat hokej ligite,pa ondak na poseriozno kladenje .fudbal e za nesposobni
I daj kazi kako se klavaat smajlinja kurci palci,premnogu seriozen bez niv ispadnal postov

Abe matuf,ne uplakam toa,samo sto mi faka oko,bi mu roknal 1000den na tie 4 utakmici ..i najseriozno,uste igras 2+ kon ..sleden vikend All In na Glenavon,Linfield,Celtik,Tns 2+ konecni,vkupen koef 1.24 .sala na strana,cekam da pocnat hokej ligite,pa ondak na poseriozno kladenje .fudbal e za nesposobni
I daj kazi kako se klavaat smajlinja kurci palci,premnogu seriozen bez niv ispadnal postov
И јас мислам дека многу глуп спорт е фудбалот за кладење. Иначе не се секирај, ја секој втор ден го викам ова што ти го кажа погоре. :D

И јас мислам дека многу глуп спорт е фудбалот за кладење. Иначе не се секирај, ја секој втор ден го викам ова што ти го кажа погоре. :D
Prolet,leto igrav 3+,gg3+,aj top vreme,idealni uslovi za golovi,tek koga naidov na eden post,neznam tocno kade,ali ubo si glasese,sonceto im pagal na glava,tesko vreme za fudbal i golovi ..

батка бројките бројките се многу важни само ние сме многу глупи да ги разбереме , остајте статистика, повредени играчи, услови за играње фаврит не фаворит, се е до кофициентите

Онака прашувам човече, и мене не ми е за верување, тие ако добиват секој втор ден такви тикети ке бидат ебани милиаредери, што ке им е ситна пара што барат за да ти кажат утакмици
Не е ни за прашување тоа. Едноставно тоа се глупости кои преку вештини за манипулација со фотошоп и тикети наведуваат луѓе со не баш развиена интелегенција да плаќаат пари за ветер и магла.

Ситард-Волендам ја иам ГГ3+, 0-4 е да им ебам мајката во пичка. Па и 5 шута on target имаат овие Ситард, не се до толку гревчиња, само шо нормално не знаат да дадат гол.

Едит: Е да, и да не заборавам. Си дадоа 2 автогола.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom