Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kolku da se pratiSka winer 1
Arsenal gg3+
Emmen gg3+
Breda 3+
Sirius 1&3+
Galata 1&3+
Achiles gg3+
Jong Ajax gg3+
Mastricht gg3+
Sitard gg3+
FH 3+
LeMont gg3+
Coric 1
Uplata 30den .

Ska winer 1
Arsenal gg3+
Emmen gg3+
Breda 3+
Sirius 1&3+
Galata 1&3+
Achiles gg3+
Jong Ajax gg3+
Mastricht gg3+
Sitard gg3+
FH 3+
LeMont gg3+
Coric 1
Uplata 30den .
Tolku so mi se odmili sportska,cudo nevideno ..sakam i se da batalam,i da ne stapam v kladilnica .vaka si uplakam,po 20-100den livce .i gledam da gi fatam utakmiciti od veceren termin,da nemam moznost da idam na popraven .ubavi godini i pari na ova govno izgubiv,prosto ne vredi.Ти како еден мој другар форсира ГГ3+ , скоро сите типови на ливчиња му се такви, плус уплаќа 30 на тикет.

Не биди глуп. Најсериозно.Дали им се верува на овие што сликат слики на тикети добиени со кофециент 30,14 не знам што па барат пари да ти кажат утакмици за следното коло ?
Онака прашувам човече, и мене не ми е за верување, тие ако добиват секој втор ден такви тикети ке бидат ебани милиаредери, што ке им е ситна пара што барат за да ти кажат утакмициНе биди глуп. Најсериозно.
Дојавата од сабота https://www.youtube.com/watch?v=D0yHj-ZFE5I Следната е за утре, пиши поракаДали им се верува на овие што сликат слики на тикети добиени со кофециент 30,14 не знам што па барат пари да ти кажат утакмици за следното коло ?

Abe matuf,ne uplakam toa,samo sto mi faka oko,bi mu roknal 1000den na tie 4 utakmici ..i najseriozno,uste igras 2+ kon ..sleden vikend All In na Glenavon,Linfield,Celtik,Tns 2+ konecni,vkupen koef 1.24 .sala na strana,cekam da pocnat hokej ligite,pa ondak na poseriozno kladenje .fudbal e za nesposobni[emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os:
Тоа е тој кладилничарски муабет, не играм веќе, здравјето си го изгубив, бла бла бла бла, и на крај: Освен денес јака уплата на следново. [emoji23][emoji23][emoji23]
Абе Мемо бе.![]()
И јас мислам дека многу глуп спорт е фудбалот за кладење. Иначе не се секирај, ја секој втор ден го викам ова што ти го кажа погоре.Abe matuf,ne uplakam toa,samo sto mi faka oko,bi mu roknal 1000den na tie 4 utakmici ..i najseriozno,uste igras 2+ kon ..sleden vikend All In na Glenavon,Linfield,Celtik,Tns 2+ konecni,vkupen koef 1.24 .sala na strana,cekam da pocnat hokej ligite,pa ondak na poseriozno kladenje .fudbal e za nesposobni
I daj kazi kako se klavaat smajlinja kurci palci,premnogu seriozen bez niv ispadnal postov

Prolet,leto igrav 3+,gg3+,aj top vreme,idealni uslovi za golovi,tek koga naidov na eden post,neznam tocno kade,ali ubo si glasese,sonceto im pagal na glava,tesko vreme za fudbal i golovi ..И јас мислам дека многу глуп спорт е фудбалот за кладење. Иначе не се секирај, ја секој втор ден го викам ова што ти го кажа погоре.![]()
Не е ни за прашување тоа. Едноставно тоа се глупости кои преку вештини за манипулација со фотошоп и тикети наведуваат луѓе со не баш развиена интелегенција да плаќаат пари за ветер и магла.Онака прашувам човече, и мене не ми е за верување, тие ако добиват секој втор ден такви тикети ке бидат ебани милиаредери, што ке им е ситна пара што барат за да ти кажат утакмици