Bojaan
Bojan
Feynoord - Vitesse 1 & 3+ или T1 2+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат да не испаднам сега генерал после војна ама се си мислам оти оваа ќе биде прелаз 2/1 али ќе видиме како и да е, првата што беше ја кажал Бредфорд - Гилингем по некоја „случајност“ испадна прелаз. Добро де, ретко да има случајности од таков тип во нисколигашките лигиHaugesund -Bodo/Glimt x 3.9 koe
Повелете за денес

Не се разбирам во дојави јас, на оваа имам уплатено 37 евра на х, а во моментов ставив и 20 евра на 1.89 коеф, следен гол да даде Хаугезунд.Брат да не испаднам сега генерал после војна ама се си мислам оти оваа ќе биде прелаз 2/1 али ќе видиме како и да е, првата што беше ја кажал Бредфорд - Гилингем по некоја „случајност“ испадна прелаз. Добро де, ретко да има случајности од таков тип во нисколигашките лиги![]()
Се надевам дека не грешам и денес.Со среќа нека ти е и на двете уплати. Наредната дојава е за во вторник, спремај паритеНе се разбирам во дојави јас, на оваа имам уплатено 37 евра на х, а во моментов ставив и 20 евра на 1.89 коеф, следен гол да даде Хаугезунд.
Има уште 45 минути, а не ја одбрав утакмицава случајноСе надевам дека не грешам и денес.
ФалаСо среќа нека ти е и на двете уплати. Наредната дојава е за во вторник, спремај парите![]()

Точно. Си знаеш ти многу добро. Уплата за милион евра Клуб Бриж НЕ1-1 со коефициент 1.01 и кулираш со сигурната добивкаФала
Ти од лига на шампиони имаш дојави![]()

Пак Горско си пиел дури го листаше билтенотТочно. Си знаеш ти многу добро. Уплата за милион евра Клуб Бриж НЕ1-1 и кулираш со сигурната добивка![]()
, во среда е таа. 
Хахахаха... немам билтен од вторник, среда, сеуште не е излегол немој ни ти да халуцинираш молим те, онака ја трефнав од ракав не ни знаев дека играат во среда оти онајпат играа во вторник не ми текна дека сега се во среда. Извини за халуцинацијата како и да е, ќе се чуеме во вторник со дојавата, пиши ми порака озбилен сум.Пак Горско си пиел дури го листаше билтенот, во среда е таа.
Двојна победа на гостите е типот на оваа и почни Дабче да пиеш, ем го оправија, ем не прави халуцинации![]()

Хаугезунд се огласи, 2:2. Едниот тикет ми е добитен, сега останува да ги кршат стативите и да ги модросаат голманите.Хахахаха... немам билтен од вторник, среда, сеуште не е излегол немој ни ти да халуцинираш молим те, онака ја трефнав од ракав не ни знаев дека играат во среда оти онајпат играа во вторник не ми текна дека сега се во среда. Извини за халуцинацијата како и да е, ќе се чуеме во вторник со дојавата, пиши ми порака озбилен сум.
Заборавив да кажам да не навредуваш бре халуцинант.![]()

Ти честитав за Хаугезунд и нека ти се множат. За вториот тип да се кршат стативите не знам оти испаѓа прелаз тааХаугезунд се огласи, 2:2. Едниот тикет ми е добитен, сега останува да ги кршат стативите и да ги модросаат голманите.
Абе не ти треба билтем. флешскор имаат и до крај на месец
За среда ти кажав, сношти на Viber Ферги ми потврди да ја играм Двојна победа за Јунајтед, а може и 0:2 прво полувреме, 0-3 конечно.
Чувај си ги парите за во Вторник за Ферги дојави, штом ја неќеш мојата тогаш не знам шу да ти кажам.