Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
coffee.gif
coffee.gif

Утре на Надал се ставаат жени и деца, заедно со Халеп и Кил.

Арно деца немаш, жена друга се наоѓа.

Стефче,абе не уништи со овие тенисите човечееее,сите пари ни ги зеде:icon_mrgr:...:noze:
Ај бе, редно беше и јас да утнам. :icon_lol: :icon_mrgr:
Денес Шарапова, Ноле, Кокинакис и Марти од мене, пошо од други спортови њама ништо. :D

федерер + гемови,ова гнасата станислас ко ќе игра против федекс најповеќе мускули кажува,дали дека добро се познаваат или овај идиотот лечи некои комплекси не знам..........тешко дека федекс лесно ќе добие(и дали ќе добие)..........е сеа има и друга варијанта,федекс никогаш не освоил овде,па може партнерот од репрезентацијата да му “пушти“ за да има шанса да го освои(мада тешко ми се гледа,но не и невозможно)

Ај бе, редно беше и јас да утнам. :icon_lol: :icon_mrgr:
Денес Шарапова, Ноле, Кокинакис и Марти од мене, пошо од други спортови њама ништо. :D
Само немој да викаш да уплаќаме жени,швалерки и останати "добра"..:pos:
Тогаш си најопасен и најмногу промашуваш...:icon_mrgr:

У Копачка Марти 1.20, во Спорт Лајф 1.10. :icon_mrgr:
Коа частат частат, ебаго. :D

Бидете малце сериозни бе..

За денес
Ливерпул 1
Мајнц 1

и двете екипи ќе се опростуваат од легендите и верувам ќе изиграат за нив,Џерард за Ливерпул и Новевски за Мајнц :D

Бидете малце сериозни бе..

За денес
Ливерпул 1
Мајнц 1

и двете екипи ќе се опростуваат од легендите и верувам ќе изиграат за нив,Џерард за Ливерпул и Новевски за Мајнц :D
А противниците нивни изгледа ќе дојдат само да навиваат :D

Ќе најдеш поклон 1.30 коеф. Донати да тепа 2-0 , и 6-2 3-0 (retired) , што може друго да се случи . ајде две викендички и едно бугати помалце добивка одма . Абе мамето...

се си мислам ова Астон Вила нема да изгуби денес

Утрото по денот се познава.
Анжи Т2 за 3000ден

За денес..
Ф4 во Куп на Ехф...
Би требало двете германски екипи да тепаат...
Хсв треба да тепа,иако Скјерн е опасна екипа,ама конечно би требало да се вратат во врвот ХСВ,имаат солидна екипа,иако не се ништо посебно...
Но Шваба си е Шваба и би требало да одат понатаму...
Во другото полуфинале Фуше треба да тепа со Горење,иако овие Горење се многу опасна екипа...
Напаѓаќки доста силна и опасна,со многу добри бекови..
Секундарен тип е и Т2+,26 гола за екипа како Горење не се многу..
Но сепак на домашен терен играат Швабите,па се бива,можеби да стегнат одбрана или да се разбрани ЧУПЕТО(Хајненветер):цицки:па да заврши со -50 гола утакмицата..
Би требало да е кец,на домашен терен играат Швабите,и конечно е време Фуше да лапни една титула...
За утре Брага со Одореи кец,прва финална средба од Челинџ,овие Португалците се опасни дома,би требало да тепаат....
И Реал кец кошрката за утре,за инает на Грците...:kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom