Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
добро ете и прејакиот кил со 1.35 ќе изгуби......шо фина двојка беше ова......

Зарем ти Интер за фаворит го сметаш ? Па таква распашана банда и против Работнички да игра нема да ги сметам за фаворити ..
zatoa ti 3+ gi imase Inter...:rolleyes:
a i Bolton jakite favoriti
od tebe pogolem general t.e. popameten na temava nema...i toa sve otkako ke zavrsat utakmicite

11-10 на полувреме,ова е дополнителен притисок врз домаќините,дрим тимот со ростер ел галактикос ака камиказа

zatoa ti 3+ gi imase Inter...:rolleyes:
a i Bolton jakite favoriti
od tebe pogolem general t.e. popameten na temava nema...i toa sve otkako ke zavrsat utakmicite
Браво за тебе !! 3+ ги имав а тоа не значи дека се фаворити затоа и кажав дека не се фаворити а ти ако навиваш за нив секоја чест , Болтон беа фаворити ама кикснаа и може се единствените што вчера се очекуваше дека ќе тепаат ама кикснаа , е заради таквата распашана банда како интер и парма што не знаеја да дадат уште еден гол не зедов 4к вчера !!!
Со такви играчи никогаш нема да е фаворит Интер !

Браво за тебе !! 3+ ги имав а тоа не значи дека се фаворити затоа и кажав дека не се фаворити а ти ако навиваш за нив секоја чест , Болтон беа фаворити ама кикснаа и може се единствените што вчера се очекуваше дека ќе тепаат ама кикснаа , е заради таквата распашана банда како интер и парма што не знаеја да дадат уште еден гол не зедов 4к вчера !!!
da

АУУУУУУУ ПАЛМАРСОН МАМИЧЕТО ДА ТИ ГО РАСПЛАЧАМ ТИ ЕБАМ ПИЧКАТА МАТЕРНА ПЛАВА КОПИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ РЕТАРДИРАНО МРТВО СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА ТИ ЕБАМММММММММММММММММММММММММММММММММММММММММ
ПААААААААААААА ДАЛККЛЛИИИИИИИИИИИИ Е МОЖНО ОВА БЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ЕБАМ МРТВИОТ РАКОМЕТ ЌЕ ФАТИШ ЗЛАТНИ УТАКМИЦИ ФУДБАЛ И ПОСЛЕДНАТА МРТОВ РАКОМЕТ СИ СТАИЛ БЕ СВЕ ДА МУ ЕБАМ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Како можи бе како е можно ееејјјј 5 напади со ред Кил не даде гол еј како е можно 5 напади со ред 4 минути гол да не дадат и тоа на крајот за да заврши нерешено..дали ова е можно што ми се случи бе проклета работа све да му изнаебам ,дали ова е можно што ми се случува господ да чува да брани...

ПЕТ проклети напади и гол не постигнаа и да ја прокоцкаат целата предност од 3 разлика што ја имаа..а пак овие Рајн Нехар баш на крајот се разиграа дури на крајот ќе победеа за малце

Сами си се криви, имаа 22-19 на 4 минути до крај. А последниот напад шутира Вајнхолд брани Ландин и се одбива до Палмарсон на 6м, овај мава во пречката оддолу и паѓа долу на гол-линија.

:toe:

Кил пак ке си земе титула на гол-разлика,ако не киксне против некој :)

@Stefan-kobe брат те молам откажи се од ракометов да го типуваш :semolam:[DOUBLEPOST=1428253534][/DOUBLEPOST]
Што ти значи ова?
Дека испаѓаат/излегуваат малите квоти?
па ја све шо мислев излезе лагано ги наброја Ставро подолу

Абре ракометари, па нели гледавте на СП во Катар што се дешаваше?:confused: Баталете го овај смрден спорт на тикет, што побрзо то подобро за вашиот џеб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom