Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе Бразил,вчера Фленсбург денес Бразил ебеш му матер кец чисти ги иам[DOUBLEPOST=1427643069][/DOUBLEPOST]
Аман бе Бразил,вчера Фленсбург денес Бразил ебеш му матер кец чисти ги иам
Фала богууууууууууууууууууууууу :drk::vozbud:
Само нека остане вака и нека даат уште еден за тие т1 што ги имаат :popce:

Може ли бе ова циганчево Нејмар да го погоди некој црнечки кур на наведување ? се да му ебам ...

ajde be ushte edno golche na brazil, koj bilo neka dae..

Еве сега убава шанса од 18-20 метри за бразил .... нејмар ако збрца за 2-0 у 90та :)

Добро бе, како може Аткинсон курвава да продолжи само 3минути кога Тиаго Силва се виткаше од 86 до 90та минута .... + имаше 3000 замени ? Океј, пријателска е ама иди еби се у три лепе пичке материне - кој кур ја давате да се кладат луѓе на неа тогаш ?

Нејмар е курва најголема и најсебична - гарант ко мал он носел топка на фудбал и кога си идел им ја зимал за никој да не игра све да му ебам по список.
Затоа никад нема да стигне на ниво на Роналдо дебелиот, Роналдо и Меси ....

Вил хил ти е 1.90 само за 3+ :D Исто 1.90 за 1&3+
Прво ја видов во Вилхил, во билтенот беше 1.7 ....во меѓувреме ја имаат покачено изгледа. Али уплатив веќе во СЛ, битно да влези:)

Кога успеа љочкиве да примат гол не ми се веруе

Бегај бе :facepalm: цело време ја планирав 2+ и на крај ја пишав С. Ирска, а тука беа квотите:tapp:

Само нека остане вака и нека даат уште еден за тие т1 што ги имаат :popce:
:cautious:

еве кој го напрајл малерот..

Неможам да фатам утакмица 2+ бе све да му ебам нервите си ги искинав...

Утре влегвам на Австралија т2 2+ 2.55 во Евротип....ALL-IN

bash da vidime dali posle vchera argentina 2-2 shto me zaeba so fucking EL SALVADOR, dali denes mozhat i germancive so gruzija istoto da mi go napraat

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom