Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па можеше Романија уште еден до полувреме :unsure:

65-та мин. и јас веќе кревам раце, едноставно ако не можат на овчариве да им дадат три гола, не знам колку треба да се бедни :lut:

Последно уредено:
Ваљда ке збрцаат романија уште 2 и германија уште 1 до крај ебаму .....

че ги замолам романците да не бидат џупци и да дадат еден гол, за на лакомите газови како мене друг пат да и е јасно дека нервози од стилл 1 и т1 не се исплаќат :)

10 пречки и 8 стативи за овие на хитлер момциве и на крај не успеа да дадат уште едно голчееееееехехехехе хех ех е хех ехе хехе

Се си мислам дека нашиве ценети јужни банкротирани комшики ќе тепаат вечерва :)

Се си мислам дека нашиве ценети јужни банкротирани комшики ќе тепаат вечерва :)

Чувајси ги парите

Утре игра најмизерната репрезентација во светот против Австралија која има солидни резултати во последно,коефициентот за Австралија да победи се движи од 2.30 до 2.40 што има огромна вредност,а за да постигни само два гола е 2.55 во Евротип што исто така има голема вредност..додека за 2 и т2 коефициентот верувале или не е 3.05 ...а замисли играат против аматерска репрезентација..

Само да напоменам Австралија постигна 2 гола против Германија и беа рамноправни во дуелот против Светскиот шампион каде 95% од играчите му играат во Бундеслигата каде сите екипи се максимално физички подготвени,а кај аматерите и самиот знајш кај играат играчите

Чувајси ги парите

Утре игра најмизерната репрезентација во светот против Австралија која има солидни резултати во последно,коефициентот за Австралија да победи се движи од 2.30 до 2.40 што има огромна вредност,а за да постигни само два гола е 2.55 во Евротип што исто така има голема вредност..додека за 2 и т2 коефициентот верувале или не е 3.05 ...а замисли играат против аматерска репрезентација..

Само да напоменам Австралија постигна 2 гола против Германија и беа рамноправни во дуелот против Светскиот шампион каде 95% од играчите му играат во Бундеслигата каде сите екипи се максимално физички подготвени,а кај аматерите и самиот знајш кај играат играчите
Пишав пријателе во поплаки и не планирам ебан денар да ставам до викендов. Иначе онака лупнав за Грциве... сеедно ми е и што сакаат нека прават.

тешко грците дека ќе направат нешто.. мада можеби оти 1х ги имам па затоа :)
иначе после дождовите логично е да се очекува бара пред голот на македонија/австралија, е сега ако земеме во предвид дека они се океанска држава мислам дека не ни е тоа многу во корист... можеби подобра стратегија ќе ни беше ако ставиме песок или дрва (што секако ги имаме за извоз) пред голот па така да ги збуневме....[DOUBLEPOST=1427662079][/DOUBLEPOST]
од мене за денес
Албанија 1х
Германија 2 и т2 2+
Ирска 2+

и ова можно е да не го играм но Португалија 0-2, Унгарија 1х,

:)
србите ако не покварат просек, нема кој друг.... добро и ирците малце знаат да те изнервират како да си потрошеш пари на бет365 за да ги бранеш...

Последно уредено:
Шо да се сврзе утре со Македонија - 2иТ2 за поголема уплата ?

Чувајси ги парите

Во која обложувалница се најдобри коефициентите? Јас не пратам спортска ич али си викам: убав коефициент, ваљда ќе изгубиме.
Е сега, ако испадне нерешено...

Утре МаЌедоЊа кец, увек на пријателски тепаат, све тоа случајно. Плус Аустралија протвник по "мерка" за да се договорат. :D

Генерал после војна е најлесно, ама грците се преочигледни. Место да ги изиграм нив 0-1 гол, што се вика европски прваци станаа без даден и примен гол, нити даваат нити примаат, ја ги играм Полска 3+ :boksix:

Македонија утре 1x, судии, пенал нешто ова она. Илчо и компанија нема да дозволат уште една бламажа на домашен терен.

Зошто за х-2 во Вил Хил е 12.50, а во Златна копачка е 5.40? o_O

Не ми е јасно нешто, на сајтот им пишува 12.50, го отварам билтенот 5.50 (кај Вил Хил). Ова 12.50 да не е за онлајн или? Баталете, сега видов, утнати им се полињата на онлајн страницата на Вил Хил.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom