Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За утре Сераинг - Монс - 1, 2.25

Ова е фикс на колото. Гледам дека на интернет расте коефициентот и не ми е јасно зошто. Монс прогласија банкрот и бараат нов сопственик. Белгија воведе ново правило да од наредна сезона сите клубови во втора лига мора да имаат по минимум 3000(?! не ме фаќајте за збор за бројката) столчиња, рефлектори и некои други услови. Монс ова не може да си го дозволи и немаат поднесено барање за обновување на лиценцата па најверојатно од наредната година нема да играат во 2ра лига туку во 3та. Сераинг се економски стабилни, ги исполнуваат условите и дури имаат можност да се изборат за плејоф. Остануваат уште 3 кола до крајот и не ми е логичен коефициентот за 1, очекував нешто од 1.30-1.50 кога гледам 2.25 поклончиште.
fala mnogu

Абе Ѕвезда утре е 1х по мене, мислам нема да изгубат дома од Војводина.

Бре мајката Марсеј што му стори тресење на Тулуз :bravobe:[DOUBLEPOST=1425677176][/DOUBLEPOST]
Абе Ѕвезда утре е 1х по мене, мислам нема да изгубат дома од Војводина.
Џе баш наџе ови шабани, болане :D

Последно уредено:
Бре мајката Марсеј што му стори тресење на Тулуз :bravobe:[DOUBLEPOST=1425677176][/DOUBLEPOST]
Џе баш наџе ови шабани, блолане :D
Па ко да разбрав пред 2-3 недели дека Ѕвезда ја планираат за шампион на Србија сезонава, односно дека ја гураат. Партизан го даде најдобриот играч во Спартак Москва ако не се лажам и сега се ослабени. Шо знам, дома не би требало да изгуби Ѕвезда...

Па ко да разбрав пред 2-3 недели дека Ѕвезда ја планираат за шампион на Србија сезонава, односно дека ја гураат. Партизан го даде најдобриот играч во Спартак Москва ако не се лажам и сега се ослабени. Шо знам, дома не би требало да изгуби Ѕвезда...
ОК, али Војводина е баш таков тим што слободно може И ги ремети „вечниве“ :cautious:

Athletic Bilbao : Real Madrid 2 (1,50)
Augsburg : Wolfsburg 3+ (1,70)

vkupno 2,55 ovie ke gi pustam za 1000den

Seraing : Mons 1 (2,55)
Granada : Malaga 1 (2,80)

vkupno 7,14 ovie za 500den

zaedno 18,20 koef za 500den

sto mislite bi vlegle vaka?

@Stefan-kobe Утре има тенис некој „сигурен“?
Има, дека ќе сервирам промашен тикет. :D
Возниацки е зицер ама не знам 1.10 дали ќе ти заврши работа. :D
Утре иначе има само дублови од Дејвис купот, а вака зицери на прв поглед ми се Мергеа/Текау, ама не знам квота, нема сеуште...
Исто и Грот/Хјуит треба да ја завршат утре работата за Австралија...

Едит: И Паире треба да тепа.

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom