Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
fala mnoguЗа утре Сераинг - Монс - 1, 2.25
Ова е фикс на колото. Гледам дека на интернет расте коефициентот и не ми е јасно зошто. Монс прогласија банкрот и бараат нов сопственик. Белгија воведе ново правило да од наредна сезона сите клубови во втора лига мора да имаат по минимум 3000(?! не ме фаќајте за збор за бројката) столчиња, рефлектори и некои други услови. Монс ова не може да си го дозволи и немаат поднесено барање за обновување на лиценцата па најверојатно од наредната година нема да играат во 2ра лига туку во 3та. Сераинг се економски стабилни, ги исполнуваат условите и дури имаат можност да се изборат за плејоф. Остануваат уште 3 кола до крајот и не ми е логичен коефициентот за 1, очекував нешто од 1.30-1.50 кога гледам 2.25 поклончиште.
sto mislis za ovie?3 квота за утре?![]()
Од мене имаш Реал 2Т2 и Кортјик 3+3 квота за утре?![]()
od koja liga e kortjik?Од мене имаш Реал 2Т2 и Кортјик 3+
Белгија прваod koja liga e kortjik?
Џе баш наџе ови шабани, боланеАбе Ѕвезда утре е 1х по мене, мислам нема да изгубат дома од Војводина.
Па ко да разбрав пред 2-3 недели дека Ѕвезда ја планираат за шампион на Србија сезонава, односно дека ја гураат. Партизан го даде најдобриот играч во Спартак Москва ако не се лажам и сега се ослабени. Шо знам, дома не би требало да изгуби Ѕвезда...Бре мајката Марсеј што му стори тресење на Тулуз[DOUBLEPOST=1425677176][/DOUBLEPOST]
Џе баш наџе ови шабани, блолане![]()
ОК, али Војводина е баш таков тим што слободно може И ги ремети „вечниве“Па ко да разбрав пред 2-3 недели дека Ѕвезда ја планираат за шампион на Србија сезонава, односно дека ја гураат. Партизан го даде најдобриот играч во Спартак Москва ако не се лажам и сега се ослабени. Шо знам, дома не би требало да изгуби Ѕвезда...
Има, дека ќе сервирам промашен тикет.@Stefan-kobe Утре има тенис некој „сигурен“?
Еве ти од мене до тебе, квота по мерак на Џони и да се тресеш пет саати@Stefan-kobe Утре има тенис некој „сигурен“?