Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Кајгана меџик, молим те да тепат Словенците оти нема време да одам да ја покривам !

Хааххаха, стариот добар кец у два, овај Фенер де. :icon_mrgr:
Е јас го фатив така ама немав 100ка во мене да ја пуштам сингл и ги допишав Нордсјеланд 2+ и Словенија 1. Зато сега се молам на словенците :D

Ајде Кајгана меџик, молим те да тепат Словенците оти нема време да одам да ја покривам !

Е јас го фатив така ама немав 100ка во мене да ја пуштам сингл и ги допишав Нордсјеланд 2+ и Словенија 1. Зато сега се молам на словенците :D

Ќе тепаат за тебе ајде. :D

Хааххаха, стариот добар кец у два, овај Фенер де. :icon_mrgr:

Добро бе ќе се најде некој да ги освести бе?! :tapp: Овие го измислија местењето, а Победа најдоа да ја казнат 8 години, ех бее... :facepalm:

Ја сврти Фенер, ќе ме обори Елче гг. Кај ги наоѓам вакви бош екипи, не знам.

Која местенка ја прават Словенците :pos:

20-3 трета третина, ма немој да ме јебеш бре....

Баерн 2-1 дојава од Манџукиќ :свиркам:

Мислам дека најлесно ќе помине ова, 500че имав за толку и го изиграв.
Јувентус 2
Баерн 1
Манчестер Ј. 1
Барса 1
Добивка 1950 ден.
Ајде бе маме му ебам никако да влезе нешто...

Добро бе ќе се најде некој да ги освести бе?! :tapp: Овие го измислија местењето, а Победа најдоа да ја казнат 8 години, ех бее... :facepalm:

Абе види, не мора да значи ако некоја утакмица заврши 2 у 1 или 1 у 2 дека е местена. Местењето не се состои само во прелази, има милион начини да се направи истото, со играчи, со судии, со делегати, со голмани, на голови и слично. Али овие Фенер стварно многу местат, се слагам со тебе. И тоа не само Фенер, него општо сите Турци, корнат од местење.

Абе види, не мора да значи ако некоја утакмица заврши 2 у 1 или 1 у 2 дека е местена. Местењето не се состои само во прелази, има милион начини да се направи истото, со играчи, со судии, со делегати, со голмани, на голови и слично. Али овие Фенер стварно многу местат, се слагам со тебе. И тоа не само Фенер, него општо сите Турци, корнат од местење.

Абе знам, ама со овие ептен апла е, секое второ коло една од трите екипи прави прелаз. Што е многу многу е, треба слеп да си за да не гледаш, ама овие од УЕФА изгледа бајаги се “подмачкани“ за да си седат на страна.

Back
На врв Bottom