Каде може да видам резултати од ски скокови ? од 2 ги пишува у спортлајф но нема на веб сајтот резултати.... Симон Аман го имам 1-3 место инаку.....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тешко дека се завршени ако почнуваат во 2Каде може да видам резултати од ски скокови ? од 2 ги пишува у спортлајф но нема на веб сајтот резултати.... Симон Аман го имам 1-3 место инаку.....
Па у живо нема ли да се следи некадеТешко дека се завршени ако почнуваат во 2
  ...МОра некој стрим да има секако зш мислам дека ова е од Светскиот куп дека почна ама глеам на Бет365 има најмал коеф за Аман веројатно има најдобар скок после првата серијаПа у живо нема ли да се следи некаде...
Edit- У 5 е скокањето сега најдов на еуроспорт....
Еве ги почнаа на еуроспорт има пренос , Аман скока последен 50ти ќе се изначекамМОра некој стрим да има секако зш мислам дека ова е од Светскиот куп дека почна ама глеам на Бет365 има најмал коеф за Аман веројатно има најдобар скок после првата серија
 . Ама уживам у спортов , едвај ќекам четири скокалници.... инаку Аман вчера освои прво место на друга скокалница... прво место е најблизу му е Ито .. 1.75 имаше од прво до трето у СЛ .. мислам дека е зицер па ќе видиме...Na kolku gi uplati ti?За денес:
16:00
 Leeds - Derby tip: 1-X
 Bury - Dagenham & Red. tip: 2-1Вкупен коефициент: 450.00

Sto kenjaa be ja neznam...Podobro pisi sum videl kako gi uplacaa ,ili pad na koeficient ili gi sonil a ne samo gi opnal...nema nikakov red ..Na kolku gi uplati ti?![]()
Toa e brat, ali u prelazi pishani i onaka ne treba da se ima mn doverba. Ete ja Leeds barem vleze prvo poluvremeSto kenjaa be ja neznam...Podobro pisi sum videl kako gi uplacaa ,ili pad na koeficient ili gi sonil a ne samo gi opnal...nema nikakov red ..

еве ги имам Висла двојка,а гаќиве ми се тресат