Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум тренер што секогаш игра на примен поен помалку, па затоа слободно ви велам на обложувалница на нас да типувате на „минус поени“, така нема да промашите.
Боби Митев-тренер на МЗТ Скопје

Фала брат (y)

Ко за почеток на утрешниов ден од 11 почвит
Магнитогорск над 3 гола 1,98 или кој сака посигурно над 2,5 гола 1,62
Редно е Мозјакин,Зарипов,Ковар и компанија да избушат некого после 3 пораза со ред особено против слабите голмани на Адмирал Владивосток

Прегледај го приврзокот 107083

Германски гомна,а оваа Аргентинскава ќе излезе само за да ми биде криво.

http://www.rezultati.com/utakmica/xb98yxad/#omjer;overall

Домакинот тепа секогаш

Кој мајндфак е ова ц ц ц

IKTWy9k.jpg

Јапонија U2.5
Бразил -1
Колумбија
Мексико
Бразил
Италија
Франција

http://www.weatherforecastmap.com/belarus/borisov/
Вечер нема да биди дотолку ладно и плус влажноста на воздухот е 50% што можи да биди проблем но сепак сметам дека Мексико ќе биди 2-јка,само што за да дај два гола коефициентот е 1.9 шо е значително поголем од 1.65 за двојка[DOUBLEPOST=1416308169][/DOUBLEPOST]Во Манчестер вечер нема да врни,а со оглед на брзите играчи од страна на двете екипи и квалитетот кој го поседуваат мислам дека би требало да има голеада...Аргентина т2 2+ 2.15 коефициент

Ко за почеток на утрешниов ден од 11 почвит
Магнитогорск над 3 гола 1,98 или кој сака посигурно над 2,5 гола 1,62
Редно е Мозјакин,Зарипов,Ковар и компанија да избушат некого после 3 пораза со ред особено против слабите голмани на Адмирал Владивосток
Излезе дневницата за денеска :icon_mrgr:

Момци колку време ви ги процесира парите скрил?
веќе 3 ден ги чекам и две трансакции уште ни денар на сметка нема стигнато упм да се носат.:mad:

Португалија-Аргентина-2
Шпанија-Германија-2
Шкотска-Англија-2
Коеф:14.2
Уплата:100
Добивка:1400 :)

Сега има нов тренд за наместени утакмици т.е дојави.Како што гледам на фб даваат дојава со плаќање после натпревар.Немој да се заебете,тие даваат на 20 души 20 различни натпревари x-1/x-2 и кај некој ќе упали и ќе си плати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom