Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Koj e најбољи сајт/блог за типови, онака на дневна база?
Имаш неколку сајтови,2-3 форуми квалитетни блогери срања не ти требаат пошо тие обично препишуваат од форуми/сајтови е сеа ако налеташ на некој блог шо квалитетно одбира од тие форуми/сајтови си направил добра работа јас искрено одамна завршив со нив исто може да налеташ на добри твитерџии само и тука јас слабо пратам пошо твитер скоро и да некористам .
На покето сајтови обично се води статистика за типстерите си одбираш 2-3 типстери шо имаат солиден профит секој месец и ги пратиш нив( јас така правам) + јас си пратам 2-3 спорта/лиги и си цепам соло шо е најдобро + си разменувам мислења со некој членови од тука шо ги знам дека разбираат и тоа е тоа.
Во последно е проблем шо се поретко има квалитетни типстери.
Ако сакаш ке ти пуштам во ПП неколку сајта пиши слободно

So ubo bev na pat kon Z.Kopacka,da gi pustam Ska 4.5+,Fener 1 i Cedevita 2 za 1000ka,vkupen koef imase 2.9+,ja si vlegov u Mozzart i pustiv Ska 5.5+,Howard 18.5 -,Fener 1 i Cedevita 2 za 500den
[emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
Најголема грешка шо и јас ја правам обично играм за 300 две утакмици и некогаш си викам дај ке додадам уште една за 150 да уплатам и на крај ке ме јебне и без тие 150 ке останам

Најголема грешка шо и јас ја правам обично играм за 300 две утакмици и некогаш си викам дај ке додадам уште една за 150 да уплатам и на крај ке ме јебне и без тие 150 ке останам
Najloso sto mi se ima deseno,imav namera da uplatam 3000den,3 utakmici gg3+,Glenavon,Linfild i Bala,a jas dodatov i Hyde-?,2t22+ za 2000den.Hyde bea zakovani na dnoto,a gostite 1vi na tabelata,prvo poluvreme 0:0,55min 0:1,ponisten gol,promasen penal i taka si ostana,a jas so 50% poveke sansi za dobivanje rak

A.Davis 24.5 +
D.Howard 18.5 -
N.Vucevic 18.5 -
Mozzart,koef 6.3+
Me mrzi da idam da gi pustam ovie,mislam deka lesno ke si vlezat .inace bi gi pustil na 500den

Стварно што е форава со коефициентиве,или грешка имаат направено

http://www.rezultati.com/utakmica/U7SlyOLm/#detalji
На 12ти ноемри е пуштен овој коефициент(26) од страна на бет365. На 16ти е напраена корекција. Што како зашто незнам. Најверојатно грешка. Дури и да си ја уплатил ќе ти напраат void на бетот.

Ако може кај Сент Албанс 1 гол 3+ ја чекам последна
Фала многу и убав ден.

Кајгано од мене имаш пиво (y)

Последно уредено:
Брадфорд ја имам 1-2 со Англија GG3+, еве го со играч повеќе Ферибај, и ништо, максимум нерешено ако извадат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom