- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Абе Карла, а не ти е страв од УЈП? Мислам, планираш да ги повлечеш некад тие пари или ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам картички од Скрил, три моментално. Со нив директно на банкомат, можат да ми плукнат под џамот.Абе Карла, а не ти е страв од УЈП? Мислам, планираш да ги повлечеш некад тие пари или ?
според мене битно е да имаш банка, и уплатите максимум да ти бидат да речеме 5% од банката, за да не изгубиш 3-4 пати по ред и да ги изгубиш сите пари, инаку сингл си е сингл и нема подобар начин за играње, али најбитно од се е самоконтролата која 99% од луѓето ја немаат, секој после изгубен тикет оди да се вади, или кога ке му тргне веднаш почнува со појаки уплатиПрво и основно правило, САМО сингл, и тоа на највисокиот можен коефициент. Мора да одвоиш пари кои ќе ти бидат банка за кладење, и кои не ги користиш за ништо друго. Нашите кладилници веднаш заборави ги, оние 10% данок се непремостлива препрека за да направиш сериозен профит. Јас користам и мои типови, најчесто за тенис, плус купувам типови. Не е возможно квалитетно да пратиш многу лиги и спортови.
Моментално најголемите уплати ми се на коњски трки.![]()
Имам картички од Скрил, три моментално. Со нив директно на банкомат, можат да ми плукнат под џамот.![]()
според мене битно е да имаш банка, и уплатите максимум да ти бидат да речеме 5% од банката, за да не изгубиш 3-4 пати по ред и да ги изгубиш сите пари, инаку сингл си е сингл и нема подобар начин за играње, али најбитно од се е самоконтролата која 99% од луѓето ја немаат, секој после изгубен тикет оди да се вади, или кога ке му тргне веднаш почнува со појаки уплати
Како се вади картичка за банкомат од скрил и колку чини?Кладењето е чиста психологија. Буквално. Ако си направиш план, и се држиш до него, ќе бидеш успешен.
Овде гледам еден куп деца кои доста пратат спорт, и даваат квалитетни типови, а банка не можат да завртат. Мора да имате money management, и тоа колку што може поедноставен, инаку се е за џабе.
Немoже зa Мaкедoнијa, не е oтвoренa тaa oпцијa. Претежнo зa ЕУ земјите.Како се вади картичка за банкомат од скрил и колку чини?
pa daj frli ni barem po 1 euro casti ne tiketЈас на нет моментално имам околу 26 000 евра, со тоа што многу повлеков последните 3 месеци.Кој не ми верува, може да се клади со мене.
![]()
Како се вади картичка за банкомат од скрил и колку чини?
Немoже зa Мaкедoнијa, не е oтвoренa тaa oпцијa. Претежнo зa ЕУ земјите.
fintata e toa sto nie koa fakjame gi osekjame parite (gi zimame odma od kladilnica) i odma gi spickuvame , edno iskacanje u kafana -disko-kafic si poebal 2 000kiКладењето е чиста психологија. Буквално. Ако си направиш план, и се држиш до него, ќе бидеш успешен.
Овде гледам еден куп деца кои доста пратат спорт, и даваат квалитетни типови, а банка не можат да завртат. Мора да имате money management, и тоа колку што може поедноставен, инаку се е за џабе.
Не си свесен колку грешиш.Инaку леснo се игрa сo гoлемa бaнкa, прoблем е дa се сoбере. Не е клaдењевo измислувaње тoплa вoдa, требa дoстa кеш дa пoчнеш.