Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da,frli go neka ne ti faka mesto.![]()
Јас те послушав. Стаив 2к. Фала!Милан 1 - 1.35
Челзи 1 - 1.35
Авелино 1 - 1.35
2.46 коеф. бонче за две и пол бончиња.![]()
Јас те послушав. Стаив 2к. Фала!
(се надевам дека и ти си се послушал самиот)
Каква слаба екипа се тие интер цц -.- , за вечер планирам да ги испукам
милан - 1
сосједат - 1
псг - 2
албасете - 1
флуминесе - 1
Ме мрзи да одам да ги уплаќам ама има шанси да испаднат.
Милан - 1 (1.35)
ПСЖ - 2 (1.75)
Нумансиа - X (3.15)
Валенсија - ГГ (1.6)
За Милан се знае, му треба победа оти тепаа денеска и Рома и Фиорентина, а Катанија нема што да бара така да големи се шансите да испадне. Исто и за ПСЖ ако сака да си го осигура првото место ќе треба да тепа денеска, бидејќи вчера Марсеј тепаа и се приближија до 6 бода разлика. Нумансиа со Реал Мадрид Б тие се на средина на табелата и не глеам борба за некаков пласман, па нула највеќе одговара, може и од 0 до 2 гола да се игра. Валенсија таа е многу тешка, ми се игра 1 ама и двете екипи имаат за што да играат за квалификации, бегаше Сосиедад 5 бода од Малага ама Малага си тепаше денеска и е 2 бода позади него, така да тешка ќе биде ваа утакмица, највеќе ми одговара ГГ, иако може и 3+ да се игра. Тикетов вака има 12 коеф.
О.о озбилно ти ова па гледам во моцарт бива или грешка сум.Во Македонија со закон е забрането онлајн коцкањето.
Ако може некој малку повеке да објасни за онлине облужувањето во македонија може ли да се обложуваш онлине во кои кладилници и како оди процедурата.
Во Македонија со закон е забрането онлајн коцкањето.
Нека проба нека се регистрира и нека префрли парите од нашиве банки директива на интернет обложувачки акаунт и ќе видиме после кај ќе успее да ги врати ......Е сега тоа што има посредништво со провизии и други срања е друга работа.