Kiss

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
А јас те почитувам тебе заради пристапот. Мразам луѓе кои се ограничуваат на еден тип на музика и толку, или уште полошо, еден бенд... Панк - Рок - Метал, може да се слуша се, не мора само еден правец. Нормално дека ќе слушаш еден правец како фејворит, ама не треба на него да останиш.

го носат, има голема побараност, колку што знам јас

Српскиот (или хрватскиот, не знам) мислам дек не го носет, а германскиот го носет редовно.

го носат, има голема побараност, колку што знам јас

Српскиот (или хрватскиот, не знам) мислам дек не го носет, а германскиот го носет редовно.

Благодарам за информациите. Ај ко ќе дојдам Охрид ќе го побарам. Уште едно прашање: на кое место го носат?

Јас го земам од кај кладилница Џокер трафиката шо е до неа (прашај кај е Џокер во центар, ќе те упатит секој).

Вчера, да беше жив, Ерик Кар ќе наполнеше 58 години. Почивај во мир Кар, KISS Армијата никогаш нема да те заборави.

За тоа што се случи со Кар, и каков човек беше, во наредното видео.

Едит: Видео со Ерик Кар 7 месеци и 12 дена пред смртта, и три дена пoсле првата операција.

Да се пофалам, што ќе купувам зимава.
41R1qyxxvkL._SS400_.jpg

Кис машна бато, $14.95. :)

да прашам од каде :vozbud: од нет(ако е дај линк) или од др место :smir:

Од нет е.

Eве ти неколку линкови од машни, бендисај си и нарачај си.

http://cgi.ebay.com/KISS-Reunion-Ti...yZ103123QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/KISS-TIES-LOT-O...goryZ434QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/Mens-Cool-Rock-...oryZ2995QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Иначе, директно од Пол Стенли, има голема веројатност KISS повторно да дојдат во Европа в година. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Forever е најдобрата балада воопшто на земјината топка. Фулстоп.

Иначе, на денешен ден пред 34 години, KISS свиреа во Birmingham, Alabama, за прв пат од постоењето за полна сала. На репертоар беа песните од KISS, првиот албум на бендот.

Албумот има 6 песни:

Strutter
Nothin' to Lose
Cold Gin
Let Me Know
Kissin' Time
Deuce

Еве како изгледа омотот на албумот:

200px-Kiss_first_album_cover.jpg

А јас те почитувам тебе заради пристапот. Мразам луѓе кои се ограничуваат на еден тип на музика и толку, или уште полошо, еден бенд... Панк - Рок - Метал, може да се слуша се, не мора само еден правец. Нормално дека ќе слушаш еден правец како фејворит, ама не треба на него да останиш.
слушам се али најубо ми е панк :) фаќам и некој металики одвреме навреме :helou:

На вчерашен ден (22ри јули) во 2003та година KISS го издадоа KISS Symphony: Alive IV, четвртиот и засега последен алајв албум на нивниот репертоар. Снимен е во Мелбурн, Австралија, во февруари. Бендот е придружуван од „Melbourne Symphony Orchestra“ на сцената.

KISS Symphony: Alive IV се состои од два диска:

Диск еден:

1. "Deuce"

2. "Strutter"

3. "Let Me Go, Rock 'N Roll"

4. "Lick It Up"

5. "Calling Dr. Love"

6. "Psycho Circus"

7. "Beth"

8. "Forever"

9. "Goin' Blind"

10. "Sure Know Something"

11. "Shandi"

Диск два:

1. "Detroit Rock City"

2. "King of the Night Time World"

3. "Do You Love Me"

4. "Shout It Out Loud"

5. "God of Thunder" (Stanley)

6. "Love Gun" (Stanley)

7. "Black Diamond" (Stanley)

8. "Great Expectations"

9. "I Was Made for Lovin' You"

10. "Rock and Roll All Nite"

Супер бенд ! Многу јаки песничиња им се Beth и Detroit Rock City а ептен луда им е War Machine.Што се однесува до Forever - една од најдобрите рок балади со фантастичен текст, иако не ми се допаѓа што малку ги имаат изоставено гитарите освен солото на крај негде што е.На крајот на краиштата ништо не е совршено но како и да е Forever останува некаде на врвот на мојата топ листа на рок балади.
Поз:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom